via EkstraBladet Rabatkoder

Valencia – Young Boys betting tips & optakt

7. november 2018 18:55 Estadio Mestalla
Valencia V Young Boys

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
TVUUUU
Sidste 6 kampe
VVVUUT
Udgivet d. Sidst opdateret 7. november 2018 @ 10:08

Valencia - Young Boys optakt

Hvis du leder efter fodbold i høj, høj klasse, og en kamp med masser af action og spænding, så kan det være en god idé at se nærmere på opgøret imod Valencia og Young Boys. Med 66% sandsynlighed for sejr OG hjemmebanefordel, bliver det uden tvivl et sejt træk for Young Boys, når de træder ind på grønsfæren på Mastella.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Der er optakt til en særdeles spændende kamp, når de to underdogs i gruppe H skal mødes på Mestalla Stadium. Ingen af holdene har endnu vundet en kamp i gruppen, men flagermusene formår dog at holde en snæver føring på et enkelt point over schweizerne.

Bookmakerne rundt omkring er umiddelbart nået til enighed om at der kommer til at være hjemmebanefordel i dette opgør. Stort set alle steder, spås der om en sejr til Valencia, og med en lille smule mere fokus end der var i den sidste kamp, er det bestemt ikke uopnåeligt.

I det sidste opgør, var det helt klart Valencia der formåede at holde bedst på bolden. De fik dog ikke dannet chancer i samme omfang som Young Boys, der faktisk stod for 7 ud af 9 skud på mål i kampen. Det vidner om, at man ikke absolut skal satse på at Young Boys ikke på forhånd har tabt dette opgør. Selvom Young Boys måske havde marginalt mindre boldbesiddelse, formåede de at skabe flere chancer end flagermusene. Rigtig nok resulterede det ikke i en sejr, men mon ikke det har været nok til at lægge et solidt pres på Valencias forsvar?

Det er ingen hemmelighed, at kommer der nok chancer på målet, skal der til sidst blot en lille skefuld held til, før man får vendt et nederlag til en succes. Og med det tempo der blev leveret fra schweizerne sidste gang, er det ikke urealistisk at de kan overraske positivt imod Valencia næste gang.

Seneste indbyrdes kampe

I det seneste opgør på Stade de Suisse, formåede Young Boys at holde stand imod Valencia. Det der efter 26 minutters spil lignede en sejr til spanierne, formåede Young Boys 10 minutter inde i 2. halvleg at udligne til 1-1, og de formåede at bibeholde presset kampen ud, hvilket sikrede dem point i sidste ende.

Vores tip

I denne kamp vil vi gå med to forskellige tips. Først og fremmest tror vi på, at Young Boys med deres hurtige spil, og meget målbevidste angreb kommer til at score første mål. Herefter bliver det dog lidt mere komplekst. Valencia viser en mere overvejet og nøgtern spillestil, og det sammenholdt med at de er på hjemmebane, bør være nok til at sikre en sejr til valencia på 2-1, i sidste ende.

Vind dobbelt på Champions League kampe med 888sport her

Valencia nyheder

Der er ingen tvivl om at hjemmeholdet træner på livet løs. Hele teamet træner i nye taktikker, og Marcelino’s fokus ligger helt klart på, at få udnyttet enhver mulighed i den kommende kamp, så de hurtigst muligt får lukket ned for Young Boys’ hurtige spil. Parejo, Piccini og Cheryshev træner stadig separat fra resten af truppen, som led i deres genoptræning.

Young Boys nyheder

Young Boys har haft en overraskende start på deres Champions League, og har formået at få et point imod Valencia i sidste opgør. Vi kan forvente at der bliver sat yderligere fokus, på at få bygget et angreb op omkring Hoarau og Sanogo, som begge i sidste kamp viste sig fra deres absolut bedste side.

Læs flere Champions League tips her…

Manchester City – Shakhtar Donetsk

Schalke 04 – Galatasaray

Atletico Madrid – Dortmund

Reklame

Valencia vs Young Boys odds og spilforslag