via EkstraBladet Rabatkoder

Valencia – Manchester United | Kan flagermusene holde trit med de røde djævle?

12. december 2018 21:00 Mestalla
Valencia V Manchester United
UVTTVU
Sidste 6 kampe
VUUVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 11. december 2018 @ 12:15

Valencia - Manchester United optakt

Når Manchester United snart besøger Mestalla Stadium, kan de være sikre på at Valencia er klar til at tage godt imod dem. For dette kommer nemlig til at blive en ekstremt lige kamp. Ganske vist har de røde djævle dobbelt så mange point som flagermusene, men alligevel er de fleste bookmakere enige om, at den kamp der snart skal udspille sig på Mestalla, kommer til at blive meget lige. Og det betyder samtidig at den kommer til at blive meget – meget spændende.

Se vores tip til kampen her

Optakt og gratis betting tips

Der er optakt til et opgør i absolut verdensklasse i denne omgang, og med en snert af fordel til valencia, kommer det til at blive spændende at se om Manchester United har hvad der skal til. Det er dog værd at nævne at Manchester United aldrig har tabt til Valencia, på trods af at dette er 8. gang de mødes i Champions League regi. Det er lidt af en rekord, som vi måske kommer til at se en ende på i dette opgør?

Typisk plejer kampene at være ganske ligeværdige, med blot ganske få mål scoret på hver side. Så forvent ikke at du kommer til at se en jordskredssejr i denne kamp, men forvent til gengæld masser af action!

Vores tip

Jeg satser meget stærkt på en sejr til Valencia i dette opgør. Det er en chance for Valencia til at redde en kedelig statistik, hvor de gang på gang ikke har formået at tage point på Mestalla.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Ser man på statistikken, bør der ikke herske nogen tvivl om hvem der kommer til at stå som sejrsherre i denne kamp. Ud af de sidste 9 kampe har der nemlig ikke været så meget som en enkelt sejr til Valencia. Ud af 9 kampe, har Manchester United vundet 4 af dem, og 5 er endt uafgjort.

Valencia nyheder

Valencia har for nyligt afvist Manchester Uniteds forslag om et spillerbytte, der involverede portugiske Goncalo Guedes. Spilleren har i lang tid været én af José Mourinhos ønsker til truppen, men det er blevet afvist af Valencia. Meget af misæren skyldes et par ophedede diskussioner imellem Guedes og Marcelino, men det kan tyde på at der er kommet god stemning i lejren igen.

Manchester United nyheder

Mourinho har bekræftet at vi får Paul Pogba at se i startfeltet i opgøret mod Valencia. Playmakeren har vist sig som værende ekstremt effektivt i hurtige og dybdegående angreb, og det kan tyde på at Manchester United håber på en hurtig føring i dette opgør.

Se flere aktuelle Champions League tips her…

Viktoria Plzen – Roma

Real Madrid – CSKA Moskva

Benfica – AEK Athen

Manchester City – Hoffenheim

Ajax – FC Bayern

Young Boys – Juventus

Shakhtar Donetsk – Lyon

Reklame

Valencia vs Manchester United odds og spilforslag