via EkstraBladet Rabatkoder

Valencia – Juventus | Hvad er der tilbage i Ronaldo?

19. september 2018 21:00 Estadio Mestalla
Valencia V Juventus
VUTUV
Sidste 6 kampe
VVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 19. september 2018 @ 10:55

Valencia - Juventus optakt

Valencia tager hjemme imod Juventus i 1. Runde af gruppespillet i Champions Leagues gruppe H onsdag d. 19. september kl. 21.00. Valencia ligger nummer 17 i den spanske liga, mens Juventus ligger nummer 1 i den italienske Serie A. De øvrige hold i gruppe H hedder Manchester United og Young Boys.

Gå til vores tip

Optakt og gratis betting tips

Valencia med danske Daniel Wass kommer ud for den nok hårdeste modstander allerede i første kamp. Holdet er kommet meget skidt fra start i den hjemlige liga, hvor de stadig er uden sejr i denne sæson.

Vil du spille på denne kamp? Find et godt tilbud her

Det er ikke hverdagskost for klubben, der plejer at kunne følge med i toppen i Spanien. Især på hjemmebane har de altid været svære at slå. Cheftræner Marcelino må konstatere, at hans hold har lukket fem mål ind i tre kampe. Det betegner han som noget, der ikke matcher klubbens standarder. Seneste kamp mod lokalrivalerne fra Levante endte 2-2.

Der skal andre boller på suppen hvis holdet skal klare sig videre fra denne gruppe, hvor Juventus og Man U er de store favoritter til at komme videre. Der skal points på kontoen på hjemmebanen for at det projekt skal lykkes. Den brasilianske målmand Neto har tidligere spillet i Juventus og Fiorentina, så han kender sikkert alt til italienernes spillere. Der er yderligere en italiener i Valencias trup Cristiano Piccini. Han har dog ikke spillet i Juventus tidligere.

Den “Gamle Dame” som Juventus kaldes skal nu ud at vise, hvad de kan med Ronaldo på toppen. Juventus har da også straks sat sig på duksepladsen i Serie A med tre sejre ud af tre mulige. De ser uhyggeligt stærke ud i år og det vil blive spændende at se, hvor langt de kan nå i CL. De bør i hvert fald gå videre fra denne gruppe om etter.

I sidste sæson kunne de spille med et forsvar, der bare holdt buret rent og så lykkedes det Mandzukic eller Higuain at få det mål puttet ind, som de skulle bruge. Ikke altid lige kønt, men man sad altid med en fornemmelse af, at de nok skulle vinde kampen, også selvom det til tider så lidt vanskeligt ud. Det er vel bare så typisk italiensk.

Jeg tror de vil finde en spillestil, der ikke kun retter sig efter Ronaldo, som jeg synes er for nedadgående. Han kan sælge trøjer til de mange fans, men kan han levere varen på banen. Han kan i hvert fald ikke klage over niveauet hos sine medspillere, for bedre spillere ses ikke i mange andre klubber lige pt, bortset fra Man City og PSG.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at Der scores på straffespark. Juventus skal nok spille sig til de chancer, de skal bruge. Jeg tror så meget på, at spanierne er nødt til at lukke dem ned på et tidspunkt ved at bruge ulovligheder i feltet. Det vil de sikker sætte i mål.

Få op til 1000kr i velkomstbonus med Bwin

Seneste indbyrdes kampe

Valencia: 0
Uafgjort: 0
Juventus: 0

De to klubber har ikke mødt hinanden tidligere.

Valencia nyheder

Hos Valencia må Ezequiel Garay sidde over med en knæskade.

Juventus nyheder

Hos Juventus må Pjanic og Spinazzola sidde over med skader.

Reklame

Valencia - Juventus odds og spilforslag