via EkstraBladet Rabatkoder

Uruguay – Saudi-Arabien betting tips og optakt

20. juni 2018 17:00 Rostov Arena
Uruguay V Saudi-Arabien
VVVVUV
Sidste 6 kampe
TTTTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Uruguay - Saudi-Arabien betting tips

Rostov Arena: Kapacitet 45,000

Uruguay møder her i anden runde Saudi Arabien onsdag d. 20. juni kl. 17.00. Anden runde er uhyre vigtig, da det kan betyde et farvel allerede her, hvis man lider sit andet nederlag i turneringen. Derfor vil man se de pressede mandskaber yde deres sidste for at være med i legen til sidste runde. Saudi Arabien blev da i den grad kørt over af det russiske mandskab i åbningskampen. Der manglede de i den grad kraft og pondus, hvilket ikke alene kan forklares med ramadanen. Den er så heldigvis ovre for dem til denne kamp, hvor Uruguay for mig står som det klart stærkeste hold i puljen.

Optakt og gratis betting tips

Uruguay er for mig klart det stærkeste hold i denne pulje, og jeg vil ikke være i tvivl om de vinder her mod Saudi Arabien, som Rusland ikke havde det mindste besvær med at slå med 5-0 i åbningskampen. Og det endda uden at spille sig helt ud…

Uruguay kvalificerede sig til VM ved at blive en flot nr. 2 i Sydamerika efter de stærke brasilianere. Det kan man i høj grad takke betonforsvarerne fra Atletico Madrid, Diego Godin og José Gimenez, for. De lukker ikke mange mål ind, og kan føre Uruguay langt i denne turnering.

I offensiven kan de sætte deres lid til så stærke spillere som Luis Suarez, Edinson Cavani og Rodrigo Betancur, så de er i den grad også parat til at give os mål og fest på lægterne.

Saudi Arabien viste i åbningskampen, at de nok kan holde på bolden, men alt for ofte blev den tabt, hvis de blev sat under pres, og de tilspillede sig ikke det helt store i den kamp, som kunne have givet dem et mål. Så træner Pizzi er nok en presset mand op til denne kamp.

De fleste af spillerne tjener til deres brød i den hjemlige liga, og det er ikke et godt match, når det går løs mod de store nationer, som de vil møde i bl.a. Uruguay her.
Al-Alawi i front er nok hurtig, men uden støtte omkring sig, kniber det med at blive rigtig målfarlig, så lidt spændende om han får mere støtte i denne kamp. Indimellem kunne de skabe nogle flotte opløb i siderne, men hver gang de nåede feltet, blev det alt for forkrampet og bolden blev tabt eller spillet bagud.

Vores tip

Cavani blev ikke bare Uruguays topscorer i VM-kvalen, men han blev det også samlet for hele kval- turneringen. Det er stærkt, og jeg har stor tillid til, at han åbner ballet mod de sagesløse arabere. Derfor bliver mit bedste tip til denne kamp: første måslcorer Edinson Cavani

Uruguay Nyheder

Der er ikke rapporteret nogen skader fra Uruguays landstræner Oscar Tabarez’ side.

Saudi Arabien Nyheder

Udover at samtlige af Saudi Arabiens 23 spillere lige nu formentligt lider af såret stolthed, så er der ikke rapporteret nogle skader eller andet fra Saudi Arabiens side. Ramadanen er også overstået for denne gang, så fysisk burde spillerne altså være friske. Det bliver spændende at se, om træner Juan Antonio Pizzi foretager nogle drastiske ændringer op til Saudi Arabiens anden kamp i gruppespillet.

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har mødt hinanden to gange tidligere. I 2014 spillede de 1-1 og i 2004 spillede de 2-3. Begge kampe fandt sted i Saudi Arabien. Så Uruguay har ingen sejre mod ørkenstaten.

Reklame

Uruguay vs Saudi Arabien odds og spilforslag