via EkstraBladet Rabatkoder

Uruguay – Rusland betting tips og optakt

25. juni 2018 16:00 Samara Arena
Uruguay V Rusland
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VVUTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Uruguray - Rusland optakt

Mandag d. 25. juni møder Uruguay Rusland i Gruppe A. Begge hold vandt deres første kamp, så dette kan meget vel være kampen om den attraktive førsteplads i gruppen. Der venter en spændende kamp, hvor værtslandet kommer på noget af en opgave. Uruguay har således en eksplosiv angrebsduo i Luis Suarez og Edinson Cavani, og Cavani scorede imponerende 10 mål i kvalifikation til VM.

Uruguay nåede til semifinalen ved VM i 2010, vandt i 2011 Copa America og har kvalificeret sig tre gange i træk til VM.

Senest russerne avancerede fra gruppespillet i en større turnering var til EM i 2008, men i år har russerne hjemmebanefordelen, og det kunne meget vel blive Alan Dzagoev, Fyodor Smolov eller Aleksandr Kokorin der kan afgøre kampen til russernes fordel.

Gratis betting tips

Mandag den 25. juni 2018 mødes Uruguay og Rusland for at spille om førstepladsen i gruppen. Uruguay vandt 1-0 over både Egypten og Saudi-Arabien, og har nu placeret sig i knockout-fasen af VM for tredje gang i træk.

Rusland har også sikret sig plads videre fra gruppespillet ved at slå både Saudi-Arabien og Egypten med en samlet målscore på 8-1. Det er svært at forudsige resultatet af en kamp, når begge hold er gået videre til næste runde.

På papiret er Uruguay det bedre hold, men det er meget sandsynligt, at de vælger at spare nogle spillere, og give nogle andre chancen før de afgørende kampe. Rusland rider på en bølge af medvind efter deres to første kampe, og det giver fornuftige odds at spille på værtsnationen.

Vores tip

Både Uruguay og Rusland er videre fra gruppespillet, så det kan meget vel gå hen og blive en taktisk affære, hvor begge hold vil spare nogle spillere før næste runde. Men da Rusland er på hjemmebane, vil publikum forlange de viser flere af de offensive takter de viste i deres to første kampe. Men Uruguay er langt bedre end Saudi-Arabien og Egypten, så det bliver spændende at se Ruslands styrke mod et klassemandskab. Vi tror dog på Rusland, og en smal 1-0 sejr til hjemmeholdet kunne være et godt bud.

Seneste indbyrdes kampe

Uruguay og Rusland har kun mødtes en enkelt gang tidligere. De to mandskaber mødtes tilbage i 2012 på RZD Arena i Moskva, hvor de spillede uafgjort. Luis Suarez bragte Uruguay foran, inden Alexander Kerzhakov udlignede i anden halvdel.

Reklame

Uruguay - Rusland odds og spilforslag