via EkstraBladet Rabatkoder

Uruguay – Portugal betting tips og optakt

30. juni 2018 20:00 Fisjt Olympiske Stadion
Uruguay V Portugal
VVVVVV
Sidste 6 kampe
UVUVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Uruguay - Portugal optakt

Fisht Stadion: Kapacitet 48,000

Uruguay møder i den første ⅛-dels finale Portugal d. 30. juni kl. 20.00. Den solide sydamerikanske defensiv mod de europæiske mestre. Det skal nok blive en god kamp, hvor der ikke bliver plads til at lave nogen fejl fra begge sider.

Uruguay vandt fortjent deres gruppe efter at have sat Rusland til vægs i den sidste kamp. Det var en paradeforestilling af sydamerikanerne i løvens egen hule at udspille dem i den grad. Selvom russerne måtte klare sig med ti mand i store dele af kampen, virkede de klasser under det Uruguay stillede op med.

Det forsvar, de har med Godin som ankermand, bliver en svær nød at knække for alle hold. Portugal klemte sig ind som 2’er i deres gruppe. De var endda meget heldige med, at en iransk angriber ikke havde mere is i maven i overtiden. Så havde Portugal været færdige ved dette VM.

Gratis betting tips

Uruguay har efter min mening et af VM’s bedste forsvar. Det styres med kløgt og overblik af Diego Godin der med sine 32 år ligner en mand, der aldrig har foretaget sig andet. Fodbold handler jo i den grad om at kunne forsvare sig og den kunst har han jo med sig fra Atletico Madrid. Her på landsholdet flankeres han af Cáceres og Giménez. sidstnævnte er også sidemand i Atletico. Det er altså ingen tilfældighed, at det er så svært at score imod sydamerikanerne.

I front skal Suarez nok skabe ravage, mens Cavani har skuffet mig en kende i forhold til det potentiale han rummer. Han fik ganske vist skubbet en i kassen i sidste minut i deres sidste kamp, men han rummer mere og det er ved at være sidste udkald måske, hvis verden skal få den oplevelse med på den store scene i Rusland.

Portugal kunne drage et lettelsens suk i deres sidste kamp mod Iran, der var lige ved at sparke dem ud i mørket til slut. Ronaldo slap også nådigt fra et overfald, der i mange andre sammenhænge ville have kostet et rødt kort. Det er ganske givet noget, som opstår, fordi de er pressede og det ser man ikke i en trup med harmoni og ro. Portugals defensiv er for mig lidt tung og de bageste spillere nærmer sig old-boys alderen med José Fonte 34 år, Pepe 35 år. Her vil Uruguay kunne komme til at gøre rigtig ondt med deres farlige angribere.

Det hele hviler efterhånden på Ronaldos tunge skuldre at skyde Portugal videre, men vil han vælge at søge sin egen chance for topscorer prisen, fremfor at spille en holdkammerat fri? Vi får se, men jeg hælder til dette bliver stoppestedet for Portugal, i en tæt og interessant kamp.

Vores tip

Uruguay holdt nullet i deres tre indledende kampe, og mon ikke de bliver svære at komme forbi, selv for europamestrene? Skulle det lykkes for Portugal at score vil vi temmelig sandsynligt få en udligning af Suarez. Så vi tipper kampen til at ende uafgjort – med 0-0 eller 1-1, hvis du vil sætte lidt flere penge ind på kontoen. I øjeblikket giver Danske Spil 3,05 på oddset for uafgjort.

Uruguay nyheder

Edinson Cavani er tvivlsom med en muskelskade og det samme gælder Jose Giménez der lider af en lårskade.

Portugal nyheder

Rafael Guerreiro har også fået sig en lårskade og er tvivlsom fra Portugals side. Ronaldo viste lidt svaghedstegn ved at brænde et straffespark, så det bliver interessant at se, om det påvirker ham.

For Portugal får ikke succes uden der er gang i hans målscoring. Portugals forsvar er også i den ældre ende af deres karrierer, så de skal nok få deres at se til med Cavani og Suarez. Det bliver helt sikkert et tæt opgør, hvor det sagtens kan gå ud i forlænget spilletid.

Reklame

Uruguay vs Portugal odds og spilforslag