via EkstraBladet Rabatkoder

Uruguay – Frankrig betting tips og optakt

6. juli 2018 16:00 Nisjnij Novgorod Stadion
Uruguay V Frankrig
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VUVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Nizhny Novgorod Stadion: Kapacitet 45,000

Den første kvartfinale hedder Uruguay mod Frankrig. De spiller fredag d. 6. juli kl 16.00 i Nishnij Novgorod. Det er efter min mening VM’s absolut stærkeste forsvar mod måske VM’s bedste angreb.

Uruguay havde ikke de store problemer med at ekspedere Portugal ud af VM i deres ottendedelsfinale. Nu venter der så en noget større udfordring når Frankrig skal prøve at dirke det sikre forsvar op. Godin og Giménez spiller bare som de plejer at gøre hjemme på klubholdet Atletico Madrid, hvor Diego Simeone har lært dem at forsvare, så det er en kunstart i sig selv. Forrest kan Cavani og Suarez så kombinere hinanden fri til de afgørende mål. På midten løber Betancur fra Juventus solen sort. Det virker som et komplet hold, og jeg kan sagtens se dem gå hele vejen.

Frankrig stiller op som favoritter her efter festforestillingen af Mbappe mod Argentina, hvor han blev den første teenager til at score to mål i en VM-kamp siden legenden Pele. De fik i hvert fald udstillet Argentinas mangler, men landstræner Deschamps må alligevel have noget at tænker over, når argentinerne alligevel var ved at æde sig tilbage i opgøret.

Frankrigs tendens til at tro for meget på egne evner, kan blive deres store problem for dem denne fredag. Det er svært at levere to festforestillinger efter hinanden og alle hold møder modgang på et tidspunkt. Jeg tror sydamerikanerne vil vise sig at blive en værdig modstander i et opgør jeg anser for mere lige end de fleste bookmakere gør.

Uruguay har – sin størrelse taget i betragtning – udviklet mange klassespillere. Indtil nu har det bare ikke kunnet ses på landsholdets resultater. Denne gang har de takket være et betonforsvar skabt et solidt grundlag for at komme langt til et stort mesterskab. Det er måske ikke besnærende driblinger og smarte finter, der er holdets varemærke, men de kender deres besøgelsestid oppe foran.

La Celeste “de lyseblå” kvalificerede sig til VM via en andenplads i den sydamerikanske gruppe, så det er ikke en blød mellemvare. Det er klart, at det hele skal gå op i en højere enhed på dagen, men jeg ser dem faktisk som en meget lige modstander overfor Frankrig. Det kan blive et spørgsmål om, hvem der råder over de bedste reserver, når skader og karantæner begynder at få betydning.

Frankrig leverede en imponerende indsats mod Argentina, men var det hele ikke på en lidt billig baggrund? Det får vi i hvert fald svaret på her. Frankrigs stjerner skal trække i arbejdstøjet og få deres sammenspil op i gear, hvis de skal have mulighed for at lave mål. Det bliver ikke sværere end mod dagens modstander, for de har måske verdens bedste forsvar lige pt. Måske er det en god ide at træne nogle langskud, for det kan være svaret på at dirke det fantastiske forsvar op.

Det bliver med garanti ikke et målorgie igen, dertil er Uruguay helt anderledes spillende end Argentina.

Seneste indbyrdes kampe

Uruguay og Frankrig har mødt hinanden 6 gange tidligere og Frankrig har den første sejr til gode. De mødtes til VM i 2010 med en 0-0 kamp og seneste møde daterer sig tilbage til 2013, hvor Uruguay vandt 1-0 i en venskabskamp. Ja, rigtig gættet, målet blev scoret af Suarez.

Vores tip

Jeg tror på, at det ikke lykkes for franskmændene at dirke det solide forsvar op i første halvleg, så uafgjort ved halvleg er et meget sandsynligt resultat her. Husk også på at Frankrig aldrig har besejret Uruguay indtil nu. Unibet giver 1,92 på det spil. Hvis man vil have mere skilling for pengene kan 0-0 ved pausen også være et fornuftigt spil.

Uruguay nyheder

Edinson Cavani lægskade. Han forventes klar, men det er et kapløb med tiden.

Frankrig nyheder

Lucas Fernandez skade i balden – tvivlsom.
Djibril Sidebe ude med en ankelskade – tvivlsom

Reklame

Uruguay - Frankrig odds og spilforslag