via EkstraBladet Rabatkoder

Ukraine – Marokko betting tips og optakt

31. maj 2018 20:00 Stade de Genève
Ukraine V Marokko
VUTVTV
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Ukraine - Marokko Betting Tips

Ukraine spiller hjemme mod Marokko torsdag d. 31. maj kl. 20. Ukraine fik ikke en lodseddel til VM fra en gruppe, da Island løb med førstepladsen. Så for hjemmeholdet handler det om at få spillet et nyt hold sammen til den kommende EM-kval. Marokko derimod er med til VM it Rusland i en svær gruppe med både Spanien og Portugal, så de har brug for kampen som opvarmning til den store begivenhed i Rusland i næste måned.

Optakt og gratis betting tips

For Ukraines landstræner Shevchenko er kampen vigtig i forsøget på at få samlet en slagkraftig trup til EM-kvalen der starter efter VM. Her skal de gerne klare sig bedre end den 3. plads de fik i VM-kvalen. Den gav jo ikke adgang til noget.

I truppen finder man blandt andet Yarmolenko fra Borussia Dortmund. Med sine 20 mål i 49 landskampe må man da nok sige han er en giftig herre. En anden spiller de sikkert også vil opbygge det nye hold op om er Marlos fra Shakhtar Donetsk. Han er født i Brasilien, men har selv valgt at få et pas fra Ukraine, så han nu som 29-årig kan spille for Ukraine.

Marokkos hold er ikke det mest frygtindgydende og de har ikke nogle verdensstjerner i truppen. Landstræner Herve Renard har udtaget sine 23 mand til VM i Rusland. Her falder især tre spillere i øjnene: Mehdi Benatia fra Juventus er en god og solid stopper i forsvaret. Achraf Hakimi fra Real Madrid er en spiller der er på vej frem og endelig Hakim Ziyech fra Ajax, der har sørget for 17 oplæg i den hollandske æresdivision i denne sæson. Så der er spillere med erfaring fra de store europæiske ligaer med i truppen. Kun angrebsspillerne virker lidt tynde med en fra St. Pauli i truppen. Her har de i hvert fald en god europæisk modstander, som nok skal give dem udfordringer.

Vores tip

Begge hold scorer

Mit spil på kampen vil være, at begge hold formår at score i kampen. Marokko har scoret mindst 2 mål i deres seneste fem kampe. Ukraine har således også scoret i deres seneste tre landskampe hjemme. Der foreligger ikke odds på det spil endnu, men det bør ligge omkring odds 1,95, hvilket er godt betalt i mine øjne.

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har ikke mødt hinanden tidligere.

Reklame

Ukraine - Marokko odds og spilforslag