via EkstraBladet Rabatkoder

Tyskland – Sverige betting tips og optakt

23. juni 2018 20:00 Fisjt Olympiske Stadion
Tyskland V Sverige
TVTTUV
Sidste 6 kampe
VUUTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Tyskland - Sverige optakt

Fisht Stadion: Kapacitet 48,000

Den 23. juni tørner Tyskland og Sverige sammen i Gruppe F. Tyskland er blandt favoritterne tit at vinde VM i Rusland, og de kvalificerede sig ganske overlegent til slutrunden.

Joachim Löws tropper havde således 11 point ned til nummer to i kvalifikationen, hvor tyskerne ikke tabte en eneste af de 10 kampe, og scorede 43 mål. Svenskerne havde en noget mere kompliceret vej til VM 2018. De blev nummer to i kvalifikationen efter Frankrig, og de skulle herefter ud i playoff. Her slog de ganske overraskende Italien, og dermed var vor naboland klar til VM.

Der venter det svenske landshold og landstræner, Janne Anderssen, en særdeles svær opgave, når de møder de forsvarende tyske verdensmestre.

Gratis betting tips

Tyskland og Sverige mødes til et særdeles spændende opgør på Fisht Olympic Stadium i Sochi. Tyskland fik en katastrofal start på VM, med et 1-0 nederlag til Mexico, så Tyskerne er tvunget til at levere en langt bedre indsats i deres næste kamp, hvis svenskerne skal besejres.

Det er 19. gang tyskerne deltager i VM, og de sidste ni gange i træk har de nået semifinalerne. Modsat tyskerne fik Sverige en perfekt start på VM i Rusland, da de besejrede Sydkorea 1-0 på straffespark. Så der er lagt op til drama, når Tyskland og Sverige tørner sammen i en kamp Tyskerne skal vinde for at holde drømmen om endnu en VM-triumf i live.

Vores tip

Tyskland må betegnes som favoritter mod det svenske mandskab, og vi tror på en tysk sejr. Svenskerne dominerede i kampen mod Sydkorea, men der skulle et straffespark til, før svenskerne fik scoret. Dermed har svenskerne ikke scoret i 340 minutter i åbent spil. Men tyskernes forsvar virkede svagt mod Mexico, så det kunne meget vel være i denne kamp hvor svenskerne får overstået måltørken. Vi tror på begge hold scorer i kampen. Sverige har ikke vundet i de sidste 11 kampe mod Tyskland, og vi tror at denne kamp bliver ett 12. nederlag til det svenske landshold. Hvis man skulle spille på et resultat, ville 3-1 være et godt bud på et slutresultat.

Tyskland nyheder

Jonas Hector måtte stå over i kampen mod Mexico på grund af sygdom, men han er tilbage til kampen mod Sverige, hvor han meget vel kunne erstatte Marvin Plattenhardt som venstre back.

Sverige nyheder

Manchester United forsvaren Victor Lindelof er klar mod Tyskland efter han var ude i kampen mod Sydkorea, da han havde være syg natten over.
Lindelof kunne meget vel erstatte Pontus Jansson, da han nok ikke er klar til at spille samtlige 90 minutter.

Seneste indbyrdes kampe

Første gang Tysklands og Sveriges landshold spillede mod hinanden var den 18. juni 1911. I de sidste fem kampe fem kampe mod Sverige, har Tyskland vundet tre og spillet to uafgjort, og senest de to hold mødtes, var til sidste VM hvor Tyskland vandt 5-3.

Reklame

Tyskland -Sverige odds og spilforslag