via EkstraBladet Rabatkoder

Tyskland – Mexico betting tips og optakt

17. juni 2018 17:00 Luzhniki Stadion
Tyskland V Mexico
VTTUVV
Sidste 6 kampe
TVUTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Tyskland – Mexico optakt

Luzhniki Stadion: Kapacitet 80,000

Verdensmestrene fra Tyskland indleder deres verdensmesterskabsforsvar i Rusland med en kamp mod Mexico. Tyskland er naturligvis store favoritter til at vinde gruppen, der udover Mexico består af Sverige og Sydkorea. Mexicos profiler – Hector Moreno, Miguel Layun, Andres Guardado, Hector Herrera og Javier Hernadez – kommer hermed på hård opgave mod de forsvarende verdensmestre. Mexicos styrke er bygget på en stærk defensiv, og holdet har således kun lukket et mål ind i deres sidste fem kampe, og har imponerende otte clean sheet i deres sidste 14 kampe.

Optakt og gratis betting tips

Tyskland er som altid blandt favoritterne til at snuppe VM-titlen, og det tyske mandskabs seneste pokal var Confederations Cup sidste sommer. I turneringen mødte de Mexico i semifinalen og de vandt en sikker 4-1 sejr. Mexico har de sidste 16 gange de har deltaget i VM gået videre fra gruppespillet, og det har de også mulighed for denne gang, hvis de kan finde netmaskerne mod Sverige og Sydkorea, der er gruppens to sidste hold. Mexico og Tyskland har mødtes tre gange under VM, i 1978, ‘86 og ‘98, og tyskerne har vundet alle tre gange. Det bliver nok også udfaldet i denne kamp.

Vores tip

Tyskland vinder med 2 mål eller mere. Tyskland har altid været et stærkt turneringshold, der bare bliver bedre og bedre som turneringen skrider frem. I de seneste slutrunder har de i den grad vist deres styrke i deres første kamp i gruppespillet. Til VM 2014 i Brasilien vandt de hele 4-0 over Portugal, og i VM 2010 slog de Australien med samme cifre. I 2002 slog de desuden Saudi Arabien hele 8-0, så der er stor sandsynlighed for den tyske målmaskine vil køre videre mod Mexico, der som bekendt tabte 2-0 til Danmark i den sidste testkamp før VM.

Tyskland nyheder

Joachim Löw eksperimenterede en del i testkampene før VM, og vi ser helt sikker alle de velkendte ansigter på banen mod Mexico søndag aften. Mesut Özil forventes i rollen som playmaker. Khedira og Kroos vil indtage midtbanen og Boateng og Hummels i forsvaret som krumtapperne på det tyske hold.

Mexico nyheder

Mexicos træner Juan Carlos Osorio er ret kreativ når det kommer til Mexicos taktik, og det gør holdet alsidigt. Holdet kan således både spille 4-2-3-1 eller 4-4-2 eller endda en 5-3-2 formation. Forrest ligger den giftige duo Hugo Ayala og Héctor Moreno, hvilket sandsynligvis betyder, at Eintract Frankfurts Carlos Salcedo starter på bænken.

Seneste indbyrdes kampe

Tyskland og Mexico har mødtes fem gange, og hver gang har Tyskland vundet. Herunder tæller en 2-1 sejr i 1998 og en 4-1 sejr i sidste års Confederations Cup.

Tysklands hold

Målmænd: Manuel Neuer, Marc-André ter Stegen, Kevin Trapp.

Forsvar: Joshua Kimmich, Mats Hummels, Jerome Boateng, Niklas Süle, Antonio Rüdiger, Jonas Hector, Marvin Plattenhardt, Matthias Ginter.

Midtbane: Toni Kroos, Sami Khedira, Ilkay Gündogan, Sebastian Rudy, Mesut Özil, Marco Reus, Julian Brandt, Leon Goretzka.

Angreb: Timo Werner, Mario Gomez, Thomas Müller, Julian Draxler.

Mexicos hold

Målmænd: Guillermo Ochoa, Alfredo Talavera, Jesus Corona.

Forsvar: Carlos Salcedo, Diego Reyes, Hector Moreno, Hugo Ayala, Edson Alvarez, Jesus Gallardo, Miguel Layun.

Midtbane: Rafael Marquez, Hector Herrera, Jonathan Dos Santos, Giovani Dos Santos, Andres Guardado, Marco Fabian.

Angreb: Javier Hernandez, Raul Jimenez, Oribe Peralta, Jesus Manuel Corona, Carlos Vela, Javier Aquino, Hirving Lozano.

Reklame

Tyskland vs Mexico odds og spilforslag