via EkstraBladet Rabatkoder

Tunesien – England betting tips og optakt

18. juni 2018 20:00 Volgograd Arena
Tunesien V England
TUUVVU
Sidste 6 kampe
VVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Tunesien – England optakt

England kvalificerede sig let til VM, hvor de forblev ubesejrede og kun tabte fire point i løbet af deres kvalifikation. Der er som altid store forventninger til det engelske landshold før en slutrunde, og landsholdet er i den grad blevet forynget og mere energisk under Gareth Southgate. Spillere som Wayne Rooney og Joe Hart er således blevet fravalgt, mens den giftige angriber Harry Kane, der scorede mål på samlebånd i kvalifikationen, er klar til VM i Rusland. Tunesien har ikke kvalificeret sig til VM siden 2006, og de håber på at forbedre sig siden deres sidste deltagelse. I Tyskland sluttede de uden sejr, scorede kun tre gange og fik seks mål imod sig. De har kun vundet en kamp til VM, hvilket nu er 40 år siden. Man kan derfor roligt sige, at det engelske landshold er favorit til denne kamp.

Optakt og gratis betting tips

Tunesiens håb ved VM led et hårdt slag, da Youssef Msakni måtte melde afbud med en korsbåndsskade. Den skarpe angriber havde den afgørende rolle i at føre holdet til toppen af deres kvalifikationsgruppe, og han scorede således tre mål i seks kampe. Der venter tuneserne en hård opgave mod det engelske mandskab.
Harry Kane er meldt klar for England, og han har haft to imponerende sæsoner for Tottenham, henholdsvis 38 og 45 mål. Han er vores bedste forslag til kampens første målscorer. Sidst de to hold mødtes var i gruppespillet i VM 1998 i Frankrig, og her vandt englænderne 2-0

Vores tip

England vinder med mere end 1,5 mål. England er storfavorit mod Tunesien, og vi forventer, at de dominerer fra starten af kampen, da England har en god offensiv, og holdet har i den grad brug for en sejr i den første kamp. Englands angriber, Harry Kane, vil sandsynligvis lave sine VM-debutmål i denne kamp, og det er meget sandsynligt at England holder nullet. Det engelske landshold kan meget vel score mindst et mål i hver halvdel, og 2-0 til England kunne være et godt bud på resultatet.

Tunesien nyheder

Tunesiens træner, Maaloul, har haft store problemer med skader forud for dette års VM. Centrale spillere på holdet som Ali Maaloul, Mohamed Amine Ben Amor og Ghaylene Chaalali har døjet med skader op til VM.

England nyheder

Marcus Rashford scorede et flot mål mod Costa Rica uden for feltet i den sidste testkamp før VM, og han har generelt gjort det godt, så mon ikke han får nogle minutter på banen under slutrunden. Den engelske landstræner, Gareth Southgate, har haft stor succes med sin 3-5-2 (3-5-1-1) formation, både i kvalifikationen og i venskabskampe, så mon ikke han holder fast i den taktik.

Seneste indbyrdes kampe

Sidst de to hold mødtes var tilbage i 1998, hvor mål fra Alan Shearer og Paul Scholes sikrede en engelsk 2-0 sejr.

Tunesiens hold

Målmænd: Aymen Mathlouthi, Farouk Ben Mustapha, Mouez Hassen

Forsvar: Hamdi Nagguez, Dylan Bronn, Rami Bedoui, Yohan Benalouane, Syam Ben Youssef, Yassine Meriah, Oussama Haddadi, Ali Maaloul

Midtbane: Ellyes Skhiri, Mohamed Amine Ben Amor, Ghaylene Chaalali, Ferjani Sassi, Ahmed Khalil, Saifeddine Khaoui

Angreb: Fakhreddine Ben Youssef, Anice Badri, Bassem Srarfi, Wahbi Khazri, Naim Sliti, Saber Khalifa

Englands hold

Målmænd: Jordan Pickford, Jack Butland, Nick Pope

Forsvar: Trent Alexander-Arnold, Kyle Walker, Kieran Trippier, Danny Rose, Harry Maguire, Phil Jones, John Stones, Gary Cahill

Midtbane: Jordan Henderson, Eric Dier, Dele Alli, Jesse Lingard, Ashley Young, Fabian Delph, Ruben Loftus-Cheek

Angreb: Raheem Sterling, Jamie Vardy, Harry Kane, Marcus Rashford, Danny Welbeck

Reklame

Tunesien vs England odds og spilforslag