via EkstraBladet Rabatkoder

Tottenham – PSV | Eriksen kan blive afgørende for Tottenhams skæbne

6. november 2018 21:00 Wembley Stadion
Tottenham V PSV Eindhoven
VTVVUT
Sidste 6 kampe
TVVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 5. november 2018 @ 17:11

Tottenham - PSV optakt

Tottenham og PSV er, efter deres indbyrdes kamp i Eindhoven, lige vidt i kampen op at komme vider til ottendedels finalen. Det uafgjorte resultat betyder, at det nok bliver spil i Europe League de kommer til at spille om her. Tottenham havde PSV på krogen, men PSV var konstant farlige på kontra. Der skulle dog en udvisning af Tottenhams keeper Hugo Lloris til, før PSV fik udlignet til 2-2. Det bliver spændende at se, om Lloris fravær kommer til at koste for Tottenham.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Tottenham måtte indkassere et 0-1 nederlag hjemme mod Manchester City. Kampen viste, at der et stykke vej til den absolutte top i Premier League. Mauricio Pochettino valgte at spare Christian Eriksen og Dele Ali. De var tydeligt savnet, men med et hårdt kampprogram er det nødvendigt med rotation. Inden dette opgør har Tottenham yderligere to kampe, heraf en i Carabao Cuppen, til at finde tilbage til vinderstilen.

PSV blev slået ud af den hollandske pokalturnering af upåagtede Waalvijk fra den næstbedste række. Selv om PSV havde blandet kortene og givet chancen til nogle af de yngre spillere, så var det ikke et resultat klubbens fans havde ventet. Der er derfor lagt op til en varm velkomst til Vitesse når PSV spiller deres ene kamp op til denne kamp. Der vil Mark van Bommel næppe spare de bedste spillere og målformen skal pudses af.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på over 2,5 mål. Kravet til holdene er sejr, hvis de skal have en chance for at gå videre i turneringen. Der er derfor ikke tid til at spille afventende, hvilket heller ikke ligger til disse to mandskaber. I det omvendte opgør var der da også rigeligt med målchancer, og endda 4 scoringer. I forventning om en underholdende kamp mellem to målsøgende mandskaber, kan det næsten kun ende med scoring til begge sider. Der vil også være mulighed for spil på en dansk scoring, idet Christian Eriksen må forventes at være i bedre form denne gang.

Betfair velkomsttilbud: Odds 7.00 på at Tottenham vinder – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Tottenham og PSV mødtes i Uefa cuppen for 11 år siden. Dengang endte det med to udesejre på 1-0. Det uafgjorte resultat er selvfølgelig fra den omvendte kamp i sidste uge.

TOTTENHAM: 1
Uafgjort: 1
PSV: 1

TOTTENHAM nyheder

Keeper Lloris må se på efter sit røde kort i sidste runde.
Tottenham er desuden plaget af en del skader:
Victor Wanyama – knæ
Eric Dier – lår
Danny Rose – lysken
Jan Vertonghen – ledbånd
Mousa Dembele – ankel

PSV nyheder

Steven Bergwijn var skadet senest. Hans status er pt. ukendt.

Læs flere Champions League tips her…

Viktoria Plzen – Real Madrid

Juventus – Manchester United

FC Bayern Måunchen – AEK Athen

Reklame

Tottenham - PSV odds og spilforslag