via EkstraBladet Rabatkoder

Tottenham – Manchester United | Stopper Solskjær Kong Eriksen?

13. januar 2019 17:30 Wembley Stadion
Tottenham V Manchester United
VTVVVV
Sidste 6 kampe
VVVVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 8. januar 2019 @ 13:54

Tottenham - Manchester United optakt

Tottenham tager hjemme imod Manchester United d. 13. januar kl. 17.30. Tottenham ligger nummer 2 i Premier League, mens Manchester United ligger nummer 6. Tottenham vandt i sidste runde 3-0 ude mod Cardiff. Manchester U vandt 2-0 ude over Newcastle.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Tottenham måtte tage en over næsen i julen mod Wolverhampton, som kunne tage fra London med alle tre point. Det må være et farvel til guldet, men de har et hold, som ellers vinder sine kampe forholdsvis ubesværet, og de bør derfor kunne mænge sig i top-3, hvis alt flasker sig for dem. Kong Eriksen bliver ved med at lave sine fine tekniske ting og Son og Kane er ikke lette at holde i ro.

Før jul kom norske Solskjær til som afløser for Mourinho. Det har nu kastet tre sejre af sig og han kan måske få sig en permanent tjans i sin gamle klub. Han har i hvert fald givet holdet mod til at spille fremadrettet og målsøgende. Det har især gavnet Lukaku og Pogba, der spiller med en helt anden selvtillid. I seneste udekamp tog det dog lidt tid inden de fik hul på bylden, men der var ikke tvivl om den sejr.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores mere end 2,5 mål. Begge hold sprudler i øjeblikket og de har spillere, der sjældent går fra banen uden at have lavet mål.

Få 1000 kr. startbonus med Betfair lige nu

Seneste indbyrdes kampe

Tottenham: 4
Uafgjorte: 1
Manchester United: 5

Den seneste kamp i Tottenham endte 2-0.

Tottenham nyheder

Eric Dier – skade i maven
Jan Vertonghen – lårskade
Moussa Dembélé – ankelskade

Manchester United nyheder

Chris Smalling – fodskade
Eric Bailly Bertrand – afsoner karantæne

Reklame

Tottenham - Manchester United odds og spilforslag