via EkstraBladet Rabatkoder

Tottenham – Manchester City | Promenadekoncert i London

9. april 2019 21:00 Tottenham Hotspur Stadium
Tottenham V Manchester City
TVUTTV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. april 2019 @ 18:41

Tottenham - Manchester City optakt

Tottenham tager hjemme imod Manchester City d. 9. april kl. 21.00. Tottenham ligger nummer 3 i Premier League, mens Manchester City ligger nummer 2. Tottenham vandt i sidste runde 0-1 ude mod Dortmund. Manchester City vandt hjemme 7-0 over Schalke 04.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Tottenham gjorde det godt på udebane i Tyskland og nedlagde en af de store. Harry Kane er kommet tilbage efter en skade og hans ro og erfaring gjorde udslaget. Her kunne de godt bruge et par flere af Kanes styrke, for lodtrækningen til kvartfinalen blev meget hård for London klubben. Det bliver også interessant at se om Christian Eriksen kan gøre en forskel mod de lyseblå favoritter.

City holdt legestue med stakkels Schalke. Som altid havde træner Guardiola forlangt, at spillerne ikke bare gik ud for at vinde, men de skulle og vise deres styrke. For mig virker Guardiolas mandskab som mine favoritter til at stå øverst på podiet til maj. Heldigvis skal kampene jo spilles og Tottenham kan de næppe slå med 7 mål.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at over 2,5 mål. Man City har et så levende angreb, så jeg slet ikke kan forestille mig, dels at der ikke skulle komme mange mål, men også at begge hold vil være ivrige efter det.

Seneste indbyrdes kampe

Tottenham: 3
Uafgjorte: 1
Man City: 6

Den seneste kamp i London endte 0-1.

Tottenham nyheder

Kevin de Bruyne – haseskade, tvivlsom
Fernandinho – skadet, tvivlsom

Manchester City nyheder

Harry Winks – skadet
Kieran Trippier – skadet

Reklame

Tottenham - Man City odds og spilforslag