via EkstraBladet Rabatkoder

Tottenham – Inter | Kan(e) Tottenham holde liv i drømmen?

28. november 2018 21:00 Wembley Stadion
Tottenham V Inter
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VTUVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 26. november 2018 @ 16:59

Tottenham - Inter optakt

Tottenham og Inter kæmper om hvem der skal følge med Barcelona til knock out kampene. Tottenham har stadig ryggen mod muren, men håbet lever fortsat efter sejren over PSV. En kamp Tottenham burde have vundet klart, men på en eller anden måde endte med at være heldige med at vinde.

Se vores tip

Det modsatte var tilfældet i Milano, hvor Barcelona var klart det bedste hold, men Inter lykkedes mad at redde uafgjort i slutminutterne. På Wembley kan Inter med en sejr sikre sig andenpladsen, men får Tottenham point bliver der spænding i sidste runde.

Find en betting bonus her, inden du spiller på kampen

Optakt og gratis betting tips

Tottenham har formået at holde kontakt med toppen, på trods af de skadesproblemer de har måtte slås med. I den seneste kamp mod Chelsea kunne Pochettino endelig starte med både Christian Eriksen og Dele Alli på midtbanen. Det var tydeligt, at den succesfulde konstellation fra sidste sæson stadig fungerer. Tottenham kørte Chelsea baglæns ud af Wembley.

Tottenham skal ud og jagte sejren i denne kamp. De seneste resultater giver helt sikkert tro på egen styrke og det bliver et hold der er koncentreret om opgaven der løber på banen.
Inter må forvente at komme ud for et længerevarende pres. Det er derfor vigtigt, at deres forsvar er klar på deres opgave. Det er de normalt, idet Inter har det næstbedste forsvar i Serie A, kun overgået af Juventus.

Det var da også forsvaret der lagde grunden til det ene point mod Barcelona. Luciano Spalletti skal være opmærksom på Tottenhams dynamik, der måske er en smule bedre end Barcelonas lidt forudsigelige spillestil. Inter skal passe på ikke at blive fanget når Harry Kane og Delle Alli til tider bytter placering.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Tottenham viser større styrke end tidligere på sæsonen. De vil satse meget for at rette op på den sløje start og holde liv i den videre deltagelse i Champions League. Inter kommer helt sikkert med en afventende indstilling og vil satse på kontraangreb. Dem vil der muligvis ikke blive særlig mange af, for Tottenham har spillerne der kan bevare et konstant tryk over længere tid. Jeg forventer en kamp hvor hjemmeholdet vinder en kneben sejr.

Spil 50kr. på en Tottenham-sejr – vind 450 kr. med 888sport

Seneste indbyrdes kampe

Samtlige 5 indbyrdes kampe er endt med hjemmesejr.
TOTTENHAM: 2
Uafgjort: 0
INTER: 3

TOTTENHAM nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller holdopstilling.

INTER nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller holdopstilling.

Læs flere aktuelle Champions League betting tips her…

Roma – Real Madrid

Juventus – Valencia

Manchester United – Young Boys

 

Reklame

Tottenham - Inter odds og spilforslag