via EkstraBladet Rabatkoder

Tottenham – Dortmund | Dortmund vil teste Tottenhams evner

13. februar 2019 21:00 Wembley Stadion
Tottenham V Dortmund
VTTVVV
Sidste 6 kampe
VVVUTU
Udgivet d. Sidst opdateret 11. februar 2019 @ 12:50

Tottenham - Dortmund

Tottenham er under pres i Premier League, eller de kommer det snart. Med Harry Kane og Dele Alli ude i længere tid, kniber det lidt med målene. Nu hænger meget på Heung-Min Son og han scorer da også, men det angreb ser noget spinkelt ud. Derfor var det også en skuffelse at der ikke kom forstærkning til inden transfervinduet lukkede.

Se vores tip

Dortmund er godt på vej mod et tysk mesterskab i denne sæson, men 7 point forspring til FC Bayern. Især hjemme er der ingen slinger, men de vandt også deres Champions League gruppe og lukkede blot to mål ind i de seks kampe. Dortmund kommer med stor selvtillid og Tottenham skal ikke føle sig sikre på at kunne score i denne kamp.

Optakt og gratis betting tips

Til trods for skaderne til nogle af nøglespillerne formår Tottenham at holde kontakt til toppen i Premier League. Heung-Min Son har nu scoret i de tre seneste liga kampe og lever til fulde op til forventningerne. Christian Eriksen kom ligeledes på tavlen mod Leicester. Det ser altså ud til, at Tottenham kan ride stormen af, idet Harry Kane tilsyneladende bliver klar tidligere end forventet.

Dortmund har hidtil haft kursen sat direkte mod det tyske mesterskab, men der er kommet lidt grus i maskineriet på det seneste. Først blev det exit i DFB pokalen, efter en sen udligning af Werder Bremen. Senest satte de en 3-0 føring over styr hjemme mod Hoffenheim. Tillige må Lucien Favre formodentlig se bort fra topscorer Marco Reus mod Tottenham. Han udgik med en lårskade i pokalkampen mod Bremen.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på over 2,5 mål. Begge mandskaber spiller offensiv fodbold og går efter at vinde deres kampe. Det vil de også gøre i denne kamp, i forvisning om at kunne score flere mål end modstanderen. Tottenham har selvtilliden med sig, da de har klaret sig trods deres skader. Dortmund ved, at de på hjemmebane har styrken til at slå alle modstandere. De kan derfor tillade sig at gå efter at få scoret på Wembley. Der er på den baggrund al mulig grund til ar tro på en underholdende kamp hvor begge hold kan komme på måltavlen.

Seneste indbyrdes kampe

I sidste sæson vandt Tottenham begge kampe i gruppespillet mod Dortmund.
TOTTENHAM: 3
Uafgjort: 0
DORTMUND: 2

TOTTENHAM nyheder

Tottenham er temmelig hårdt ramt af skader. Vincent Janssen, Ben Davies, Bamidele Alli og Harry Kane er alle ude af dette opgør og Eric Dier er tvivlsom.

DORTMUND nyheder

Marco Reus er ude og Manuel Akanji er tvivlsom.

Reklame

Tottenham - Dortmund odds og spilforslag