via EkstraBladet Rabatkoder

Tottenham – Chelsea | Kampen om London-herredømmet

24. november 2018 18:30 Wembley Stadion
Tottenham V Chelsea
VVVVTU
Sidste 6 kampe
UVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 23. november 2018 @ 17:17

Tottenham - Chelsea optakt

Det er Premier Leagues 3. og 4. plads der mødes i dette lørdags-opgør. Tottenham tager imod deres London-rivaler Chelsea på Wembley stadion. Der er kun ét enkelt point mellem de to hold på pointtavlen, så vi kan forvente noget af et opgør i denne runde af Premier League – et nederlag vil for begge parter være fatalt i kampen om den prestigefyldte titel.

Tottenham har vundet 6 ud af deres 7 seneste kampe og er i glimrende form op til denne kamp. Chelsea forbliver ubesejrede i ligaen indtil videre men har derimod spillet uafgjort i en tredjedel af deres kampe.

Se vores tip

Betting tips

Der er meget på spil i London derbyet denne weekend. Begge klubber, kun adskilt af et enkelt point, er i topform og vi kan se frem til et intenst opgør.

I de sidste 12 kampe har Tottenham kun tabt til Manchester City og Barcelona. Sidste kamp endte med en svær sejr på 1-0 over Crystal Palace. Tottenham forbliver dog stadig klubben med lavest målscore ud af de 6 hold øverst i tabellen med 20 mål i 12 kampe.

Tottenham har derudover en vigtigt Champions League kamp mod Inter Milan i næste uge og Mauricio Pochettino har nogle vigtige beslutnigner at træffe hvad angår startopstillingen.

Chelsea forbliver ubesejret siden de tabte Community Shield kampen mod Manchester City. I deres sidste kamp endte det med en pinefuld uafgjort mod Everton på Stamford Bridge. Alligevel har de præsteret at levere et imponerende proaktivt spil med Maurizio Sarri som træner og må vurderes mere end i stand til at slå Tottenham.

Chelsea har ligeledes været yderst effective i forsvaret hvor kun et enkelt mål har fundet vej i nettet.

Vores tip

Begge holdene viser samme høje niveau og har været svære at slå i denne sæson. Et uafgjort resultat er derfor et sandsynligt scenarie i dette tilfælde, og dette bliver vores tip til kampen.

Få op til 1500 kr. i velkomstbonus med Unibet her

Seneste indbyrdes opgør

Statistikken viser også to hold på samme niveau. I de sidste seks ligaopgør har begge hold vundet to kampe hver mens de to sidste er endt uafgjort.

Tottenham nyheder

Spurs er svækket i forsvaret grundet fraværet af Danny Rose og Jan Vertonghen. Midtbanespiller Moussa Dembele er også ude indtil næste år på grund af en ankelskade.

Chelsea nyheder

Midtbanespiller Cesc Fabregas synes at være den eneste bekymring for de blå. Alvaro Morata forventes at beholde sin plads i startopstillingen foran Olivier Giroud.