via EkstraBladet Rabatkoder

Tottenham – Barcelona: Kan Tottenham komme tilbage på sporet?

3. oktober 2018 21:00 Wembley Stadion
Tottenham V Barcelona
VUVTTT
Sidste 6 kampe
UTUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 2. oktober 2018 @ 11:33

Tottenham - Barcelona optakt

På trods af ikke at have vist sig fra sin stærkeste side i Milano, så Tottenham ud til at skulle nuppe alle 3 point i første runde af gruppespillet mod Inter. Virkeligheden viste sig dog at blive en hel anden, da Inter i de sene minutter scorede to mål og afgjorde kampen til deres fordel. Mauricio Pochettinos mandskab håber dermed på et bedre resultat, når de tager imod Barcelona på Wembley stadion d. 3. oktober kl. 21.00.

Se vores tip

Tottenham varmede op til deres første Champions League kamp denne sæson på, da de i lørdags slog Huddersfield med 2-0 hjemme på Wembley stadion.

Det er gået mindre godt for Barcelona siden Messi tryllede i første Champions League kamp som de vandt 4-0 over PSV. Siden er det gået ned ad bakke med kampen mod Girona der endte 2-2 hvorefter de blev slået af Leganes og endte med en uforventet 1-1 mod Bilbao.

Lige umiddelbart ligner det at Barcelona taber dette opgør, selvom Tottenham også måtte se sig selv løbe mod muren for ikke så længe siden. Tottenham har dog formået at komme ovenpå igen, hvorimod Barcelona ikke har vist den helt store vilje de sidste par uger.

Hvis Messi har en god dag, kan Tottenham dog komme ud i problemer, selvom den magiske mand ikke længere dominerer hver kamp.

Vores tip

Det ville ikke komme som den helt store overraskelse, hvis værterne, der har genvundet deres selvtillid, fik spanierne til at betale. Og med gode odds set til 3.55 er det værd at tage chancen og spille på en sejr til hjemmeholdet i denne kamp.

Hent en betting bonus og spil på Tottenham – Barcelona her

Seneste indbyrdes opgør

Efter et 2-2 opgør i normal spilletid i International Champions Cup pre-sæson, slog Barcelona Tottenham i straffesparkskonkurrence. Udover det, er dette Champions League opgør første gang siden 1982 at parret mødes siden spanierne vandt 2-1 tilbage i 1982.

Tottenham Team News

Dele Alli er tvivlsom, mens det samme kan siges for Christian Eriksen, Hugo Lloris og Michel Vorm. Hvis Lloris ikke anses for at være egnet til at spille, forventes Paulo Gazzaniga at fortsætte.

Barcelona Team News

Både Sergi Roberto og Samuel Umtiti er ude for Barcelona og kommer ikke til spille denne kamp.

Reklame

Tottenham - FC Barcelona odds