via EkstraBladet Rabatkoder

The New Saints – FC Midtjylland | Betting tips og optakt

9. august 2018 20:45 Cardiff City Stadium
The New Saints V FC Midtjylland
UVVTTV
Sidste 6 kampe
VUVTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

TNS - FCM Betting Tips

The New Saints fra Wales tager hjemme i Cardiff imod FC Midtjylland d. 9. august kl. 20.45. Det er 3. runde i Europa League kvalifikation.

Find din bookmaker til kampen her

Optakt og gratis betting tips

The New Saints klarede sig videre fra sidste runde ved at vinde sammenlagt med 3-2 over Lincoln fra Gibraltar. Det lyder bestemt ikke prangende, og de walisiske spillere må nok se i øjnene, at deres eventyr slutter her mod danskerne. Men kampene skal jo som bekendt spilles, men alt andet en klare sejre til midtjyderne vil være lidt af en overraskelse.

TNS består af en god blanding af englændere, walisere, nordirere og irere. Målene mod Lincoln blev scoret af Dean Ebbe og Blaine Hudson i hjemmekampen, mens Dean Ebbe også fik en prikket ind i udekampen. Så meget tyder på at Dean Ebbe er en farlig angriber midtjyderne bør holde lidt øje med, trods alt.

FC Midtjylland fik ikke lov til at komme forbi FC Astana til det forjættede land, der hedder Champions League. Så de må ud i trøstkampe mod det næstbedste UEFA har nemlig Europa League. Det er lidt ærgerligt set med hele Danmarks fodboldbriller, for det handler jo om at få så mange point samlet sammen i regnskabet, der bruges til at seede holdene efter.

FC Midtjylland har bestemt ikke fået en start på sæsonen, der bare minder om et mesterhold. Jovist har store Onuachu oppe foran kunnet skabe ravage med sin højde og fysik. han er altid farlig på dødbolde. Men det kniber med at få sat spillet i flow, så de har andre strenge at spille på. Derfor er det nok en modstander, der bekommer cheftræner Jess Thorup godt, for her må de få mere plads og ro til at sætte spillet op i nye mønstre.

Vores tip

Her får Midtjylland plads til at sætte deres angreb op, og det må blive en klar sejr til midtjyderne på et par mål, så mit bud her lyder på over 3,5 scoringer.

Spil på en sejr til FC Midtjylland med velkomstbonus

Seneste indbyrdes kampe

TNS og Midtjylland har mødt hinanden to gange tidligere også i Europa League. Begge opgør blev vundet klart af Midtjylland. Det var dog tilbage i 2011.
TNS : 0
Uafgjort: 0
FC Midtjylland: 2

FC Midtjylland nyheder

Rilwan Hassan – skadet
Kristian D. Riis – skadet

TNS nyheder

Intet nyt.

Reklame

TNS - FCM odds og spilforslag