via EkstraBladet Rabatkoder

Tjekkiet – Australien betting tips og optakt

1. juni 2018 13:00 NV Arena
Tjekkiet V Australien
VTVVTT
Sidste 6 kampe
UTVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Tjekkiet – Australien Betting Tips

Når Tjekkiet d. 1. Juni tager mod Australien i en venskabskamp, er det blot anden gang de to hold tørner sammen. Australien har kvalificeret sig til sommerens slutrunde i Rusland, mens Tjekkiet ikke formåede at kvalificere sig.

Optakt og gratis betting tips

Australien skulle i playoff for at kvalificere sig til VM 2018 efter at være blevet overhalet af både Japan og Saudi-Arabien i deres kvalifikationsgruppe, og de måtte i playoffkamp mod Syrien. Her skulle Australierne helt ud i overtid, før de kvalificerede sig til slutrunden. Modsat Australien, er Tjekkiet ikke at finde til VM. I gruppe C måtte de se sig overhalet af både Tyskland og Nordirland, så de sluttede på en skuffende 3. plads i kvalifikationsgruppen. Australien har meget at takke deres målmand Mathew Ryan for. Under kvalifikation lavede Brighton målmanden gang på gang imponerende redninger, så han har absolut en stor del af æren i, at spillerne fra ”down under” er med til VM. Derudover gjorde anfører Mile Jedinak også en rigtigt flot figur, og de vil være nøglespillere når det går løs i Rusland.

Tjekkiet skal bruge venskabskampen på at rejse sig fra skuffelsen over manglende VM-deltagelse, og se frem mod kvalifikationen til EM i 2020. Derfor vil der nok være en del eksperimenter fra Tjekkiets træners side, for at opbygge et nyt og stærkt hold. Australien derimod skal finde formen før VM og derfor vil alle holdets spillerede yde det bedste, for at være sikre på at spille sig på holdet til de vigtige kampe i Rusland. Det kunne godt give Australien en lille fordel, men pund pund er de tjekkiske spillere af højere kvalitet, så det bliver nok en tæt kamp.

Vores tip

Smal australsk sejr

Mens Australien skal til VM og derfor har selvtillid og alle spillere vil landstræneren at de fortjener en plads på holdet til slutrunden, skal Tjekkiet bygge et nyt hold op efter skuffelsen over manglende VM-kvalifikation. Det tror vi kan gøre udfaldet.

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har kun mødtes en enkelt gang tidligere, nemlig den 28.03.2000. Her vandt tjekkerne 3-1 på hjemmebane i en venskabskamp over Australien.

Tjekkiet nyheder

Folk vil holde øje med den nye generation af unge tjekkiske talenter, blandt andre Pavel Kaderabek, Tomas Kalas og Patrick Schick