via EkstraBladet Rabatkoder

Thisted – Vejle betting tips og optakt

20. maj 2018 13:45 Sparekassen Thy Arena
Thisted V Vejle Boldklub
UTTTTT
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Thisted - Vejle Betting Tips

Thisted, som er rækkens nummer syv, møder rækkens nummer et – Vejle – på hjemmebane d. 20. maj kl. 13.45. Vejle er lige nu den mest seriøse bejler til førstepladsen, mens Thisted er et af divisionens dårligste hjemmehold. Det skal nok blive en spændende omgang fodbold her på Lerpytter Stadion.

Optakt og gratis betting tips

Thisteds sæson er slut, i hvert fald hvis vi tænker på, om de kan rykke op eller ned. De ligger lige nu med 39 points lunt midt i tabellen. De virker dog som et hold der er gået helt i stå, og de har ikke fået point i deres seneste 6 kampe. Sidste point blev sat på kontoen i en udekamp i Skive d. 2. april, så det er egentlig imponerende, at de ikke er i nedrykningsfare. Thisteds spillere er ikke fuldtidsprofessionelle, så måske har det tæret godt i spillerne med det tætte kampprogram. De møder onsdag Fremad Amager ude, inden kampen her. Hvordan cheftræner Henrik Larsen får motiveret spillerne kunne jo være et studie værd. De er i hvert fald inde i en dårlig stime pt., men måske er det netop i en kamp, hvor presset er væk fra holdet, at de formår at stå sammen og få point.

Vejle har ikke set sig tilbage efter den fortjente sejr i Esbjerg. Den kamp var vendepunktet for østjyderne, der ikke opdagede at sæsonen var startet i det tidlige forår. Cheftræner Adolfo Sormani skulle åbenbart have styr på de urolige elementer i truppen, der havde lidt svært ved at indordne sig. Men træneren var ligeglad og viste stor kløgt ved at sætte dem af holdet et par runder. Og når et hold vinder, har træneren jo som bekendt altid ret. Vejle har ikke en superbomber oppe foran, der bare skyder bolde i kassen, men hold øje med Vinicius med 9 mål i sæsonen og Sousa med 7 mål. Den omvendte kamp endte 0-0 og det var lige midt i Vejles krise i det tidlige forår. Det har Vejle bestemt ikke råd til med Esbjerg lige i haserne på dem.

Vores tip

Vejle vinder 1. halvleg

I skrivende stund kan jeg kun finde odds hos Danske Spil. Men jeg er overbevist om, at Vejle vil have sat tingene på plads med en hurtig føring. Så mit tip til kampen her bliver, at Vejle vinder 1. halvleg til odds 2,15 hos Danske Spil. De seneste tre kampe har holdet ført ved pausen og jeg er temmelig overbevist om, at det vil de også gøre på Lerpytter Stadion.

Seneste indbyrdes kampe

Deres seneste indbyrdes kampe ser således ud:
1 sejr til Thisted – 2 Uafgjorte og 1 sejr til Vejle, så et meget lige styrkeforhold de to klubber imellem.

Thisted nyheder

Intet nyt

Vejle nyheder

Viljormur Davidsen er tilbage efter karantæne 12/5