via EkstraBladet Rabatkoder

Thisted – Nykøbing FC betting tips og optakt

5. august 2018 13:45 Sparekassen Thy Arena
Thisted V Nykøbing FC
UTUTUT
Sidste 6 kampe
UTVUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Thisted – Nykøbing FC Betting Tips og optakt

Denne kamp i anden runde af den danske 1. division byder på Thisted og Nykøbing FC. To hold der begge spillede 0-0 i første runde, og to hold der endte side om side sidste sæson. De spiller søndag i Thisted.

Find og sammenlign bonusser hos danske bookmakere her!

Optakt og gratis betting tips

Thisted kommer til denne kamp med et fantastisk resultat mod Silkeborg. De stjal et point fra storfavoritterne til at rykke op i år, hvilket de færreste havde set komme. De spillede en rigtig solid defensivt orienteret gang fodbold, hvilket er noget de har haft svært ved tidligere. Thisted endte sidste sæson på 8. pladsen, og skal i år forsøge at forbedre den placering, hvilket jeg mener er muligt. Thisted er faktisk et af del hold der er dårligere hjemme end ude, i sidste sæson samlede de kun 16 point ud af deres i alt 40 for sæsonen, hvilket gjorde dem til det næst dårligste hjemmehold i ligaen.

Nykøbing FC kommer ligeså ind til denne kamp efter et imponerende 0-0 resultat mod det formentlige tophold Viborg. Nykøbing spillede en flot kamp på udebane, et sted hvor de ellers tidligere har haft problemer. Ligesom Thisted, endte de med 40 point i sidste sæson, hvilket gav dem en 7. plads og lige knap i den bedste halvdel af tabellen. Nykøbing viste rigtig gode takter mod Viborg, og jeg mener klart der er noget at bygge på fra deres side. De spillede en rigtig fin defensiv kamp, og havde de haft lidt mere præcision, havde de også godt kunne stjæle alle 3 point. Nykøbing er et gennemsnitligt udebanehold, og lukker generelt ikke mange mål ind på udebane.

Vores tip

Nykøbing FC vinder. Denne kamp bliver præget af to hold der gerne skulle ud og have 3 point, jeg tvivler på at nogle af holdende vil være tilfredse med et uafgjort resultat, da det er så tidligt i sæsonen, og ingen af holdende har noget at miste. Thisted er generelt et af ligaens dårligere hjemmehold, og de seneste to møder i Thisted, har Nykøbing også taget samtlige 3 point. Derfor mener jeg at der er værdi i en Nykøbing FC sejr som du kan finde til odds 2,60 hos NordicBet.

Find bonus til 1. Division kampe med NordicBet her!

Seneste indbyrdes kampe

Thisted – 1
Uafgjort –1
Nykøbing FC – 3

Den seneste kamp blev spillet d. 25.03.2018 hvor kampen endte 3-3 i en 1. divisions kamp.

Man kan se et klart billede ud fra deres tidligere indbyrdes kampe, om at Nykøbing FC har haft et godt tag på Thisted. Og det lader til at især på Thisteds hjemmebane, har de haft styr på dem, af uransagelige årsager.

Thisted nyheder

Ingen skader

Nykøbing FC nyheder

Ingen skader

Ingen af holdene har nogle officielle skader før kampen.

Reklame

THI - NFC odds og spilforslag