via EkstraBladet Rabatkoder

Sydkorea – Tyskland betting tips og optakt

27. juni 2018 16:00 Kazan Arena
Sydkorea V Tyskland
TTTUTV
Sidste 6 kampe
VTVTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Sydkorea - Tyskland optakt

De forsvarende verdensmestre fra Tyskland afslutter de indledende gruppekampe mod det asiatiske kraftcenter fra Sydkorea på Kazan Arena den 27. juni.
Tyskland vil være favoritter til at slutte på førstepladsen i deres gruppe, men tyskerne kan have brug for alle tre point i denne kamp, for at det kan lade sig gøre. I en gruppe, der også består af Mexico og Sverige, synes den asiatiske nation umiddelbart at være det svageste led. Afhængig af, hvordan stillingen i gruppen ender, risikerer tyskerne at stå over for Brasilien i den første knockout-runde.

Verdensmestrene spillede en fejlfri VM-kvalifikationsturnering og fik maksimumpoint i deres ti kampe i deres kvalifikationsgruppe. Siden da har de dog kun fået en enkelt sejr i fire venskabskampe.

Efter uafgjort mod England, Spanien og Frankrig led Joachim Löws spillere et 1-0 nederlag til Brasilien i slutningen af marts. På trods af disse resultater er ”Die Mannschaft” storfavoritter til at vinde VM. Tyskerne er mindst nået til semifinalerne ved de seneste fire udgaver af VM-turneringen.

Sydkorea har kvalificeret sig til hver eneste VM-slutrunde siden 1986. De har imidlertid ikke formået at matche deres plads i semifinalen ved VM i 2002, hvor de var medværter for VM-slutrunden. I 2014 sluttede de sidst i deres gruppe med kun ét point efter tre kampe. Sydkorea havde en langt fra nem VM-kvalifikationsturnering, og de sluttede langt efter gruppevinderen Iran.

Sydkorea har i 2018 vundet over Moldova og Letland, men de har tabt mod Nordirland og Polen i deres seneste to venskabskampe.

Vores tip

Med et drømmemål fra tyske Toni Kroos i de sidste 20 sekunder af overtiden i kampen mod Sverige, holdes den tysle VM drømm i live, og de forsvarende verdensmestre må virkelig have fået blod på tanden. Vi tror derfor på en overlegen sejr til Tyskland i en kamp hvor der scores over 2,5 mål.

Seneste indbyrdes kampe

Disse to nationer har stået over for hinanden ved VM to gange tidligere, og begge gange vandt Tyskland. Det seneste møde sluttede med en 1-0 sejr til Tyskland, da tyskerne slog sydkoreanerne i den ene af semifinalerne ved VM i 2002.

Sydkorea nyheder

Sydkoreas anfører, Ki Sung-yueng, har tilraget sig en lægskade, der udelukker ham fra at spille i 2 uger. Han må dermed undværes i den meget vigtige kamp mod Tyskland.

Tyskland nyheder

Tysklands midtbanespiller, Sebastian Rudy, fik Ola Toivonens støvle lige i ansigtet hvilket resulterede i en brækket næse. Han måtte herefter – stærkt mod sin og træner Joachim Löws vilje – skiftes ud resten af kampen. Det tyske fordboldforbund har dog meldt ud, at Rudy er blevet opereret og vil bære maske de kommende kampe. Det tyder hermed på, at han bliver klar til kampen mod Sydkorea.

Reklame

Sydkorea - Tyskland odds og spilforslag