via EkstraBladet Rabatkoder

Sydkorea – Mexico betting tips og optakt

23. juni 2018 17:00 Rostov Arena
Sydkorea V Mexico
TTUTVU
Sidste 6 kampe
VTVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Sydkorea - Mexico optakt

Rostov Arena: Kapacitet 45,000

Sydkorea møder her stærke Mexico i anden kamp ved VM, der spilles lørdag d. 23. juni kl. 17.00. Kollektivet fra Asien mod teknikere fra Latinamerika. Ingen tvivl om hvor favoritværdigheden ligger i denne kamp, men der er ingen nemme kampe ved VM, så der skal arbejdes for alle point, hvis man vil gå videre til anden runde.

Sydkorea har ikke de helt store verdensstjerner på holdet, mest kendt er nok Son, som er holdkammerat med Christian Eriksen i Tottenham.

På Mexicos hold er det Chicharito – også kendt under det borgerlige navn Javier Hernandez – der er mest kendt. Efter en god periode i tysk fodbold spiller han nu i West Ham. Han er værd at følge, for han kender vejen til netmaskerne og står ofte for det uventede, der kan afgøre kampe.

Gratis betting tips

Sydkorea leverede den ventede kollektive indsat i deres første kamp mod Sverige, men fik ikke points ud af anstrengelserne. Her venter så mægtige Mexico, som vandt deres første kamp mod tyskerne. Sydkorea formåede kun at sende to skud af sted mod det svenske mål i første kamp, og på den baggrund kan de ikke forvente at tage point mod ret mange.

Jeg bemærkede i øvrigt, at sydkoreanerne havde en udmærket fysik med masser af løb, også i slutningen af deres kamp, så det er ikke der, de skal hjem i træningslejren og finde på noget. Det skal måske handle mere om at få skabt nogle chancer og få øvet nogle langskud, for VM-bolden ser ud til at lave nogle uforudsigelige knæk i luften, som kan gøre livet surt for mange målmænd.

Mexico har fået en flyvende start med 3 points fra kampen mod tyskerne. De kunne såmænd let have vundet 2-0, hvis Chicharito havde været mere selvisk i en afslutning mod Neuer i 2. halvleg. Det ser rigtig, rigtig godt ud for mexicanerne nu, for de er stærkt besat på alle pladser og formår at spille sig ud af modstandernes pres og holde bolden kørende i smukke kombinationer.

Dette bliver en anden kamp, for sydkoreanerne er ikke af samme kaliber som tyskerne og vil sikkert holde en stor del af spillerne hjemme på egen banehalvdel, i hvert fald til et stykke ind i 2. halvleg, for der bliver de nødt til at vove sig mere frem for at få point og håb med fra dette opgør.

Jeg glæder mig til at se dette hold, som jeg forventer vil nå langt i denne turnering.

Vores tip

Det bliver som sagt en kamp hvor begge hold gerne vil frem over isen og sikre sig tre point. Der bliver scoret over 2,5 mål i denne kamp. Dette spil kan fås til odds 2,17 hos Unibet.

Sydkorea nyheder

Park Joo-Ho venstre back måtte udgå med en skade i baglåret og forventes ikke klar.

Mexico nyheder

Der meldes ikke om nogle skader eller andet nyt fra den mexicanske lejr.

Seneste indbyrdes kampe

De to lande har mødt hinanden 4 gange i alt. Det har givet 2 sejre til hver. Seneste møde fandt sted i 2014, hvor Mexico vandt 4-0.

Reklame

Sydkorea vs Mexico odds og spilforslag