via EkstraBladet Rabatkoder

Sverige – Sydkorea betting tips og optakt

18. juni 2018 14:00 Nisjnij Novgorod Stadion
Sverige V Sydkorea
UUTTUV
Sidste 6 kampe
TUTVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Sverige - Sydkorea optakt

Nizhny Novgorod Stadion: Kapacitet 45,000

Sverige møder Sydkorea i sin første kamp ved VM mandag d. 18. juni kl. 14.00. Det bliver jo altid spændende at se, hvor langt vores skandinaviske naboer når til VM. Om ikke andet så for at have håneretten for dem der kommer længst ved dette VM. Sverige er ikke en af storfavoritterne til en finaleplads, men de kæmper for hinanden med de midler de har, og de er altid svære at slå. Koreanerne har heller ikke imponeret mod deres træningsmodstandere, så umiddelbart en lige kamp, hvor det er kollektivet, der er i centrum.

Gratis betting tips

Svenskerne stiller til VM med et homogent hold, men er uden de helt store verdensstjerner efter tiden med Zlatan… Nu er det Emil Forsberg fra tyske Leipzig, der skal kreere spillet på midtbanen og det offensive spil fremad banen. Det er svenskernes skyld, at vi ikke kan følge Italien ved dette VM, da de sørgede for at holde dem bag sig i deres kval-gruppe. Afgjort et resultat der fortjener anerkendelse.

Det er forsvaret omkring anfører Granquist, som er den solide grundpille i svenskernes spil. De er svære at score imod, hvilket man kunne se i de to seneste træningskampe, hvor de har spillet til 0. Spørgsmålet er også om målmand Robin Olsen fra FCK er kommet sig 100% over sin skade her i foråret. Han kan næppe være i topform endnu, så han vil muligvis blive erstattet af Kalle Johnsson, der spiller i franske Guingamp.

Hvem skal så lave målene? I kval-kampene har de benyttet makkerparet Marcus Berg og Ola Toivonen. Men dels så spiller Berg ikke på et imponerende højt niveau, dels så er Toivonen nok stor, men ikke nogen oplagt målsluger. Men et mål burde jo også være nok, hvis bare forsvaret kan holde rent.

Sydkorea er ikke den skræmmende modstander, som de var under VM i hjemlandet i 2002. Nu er det reduceret til et mere ordinært hold, som ikke skal sætte næsen op efter flere kampe end de tre i gruppespillet. I kvalifikationen endte de hele 7 points efter Iran og havde lige 2 points mere end Syrien, så det har været en træg vej til denne slutrunde.

Holdets styrke er så afgjort deres løbevillighed og hurtighed. Deres helt store profil er Son, som spiller i engelske Tottenham til daglig. Men hvor han i England kan nyde godt af farlige holdkammerater, er han her overladt mere til sig selv og må ene mand klare at løfte holdet frem til noget farligt. Forrest har koreanerne dog en meget høj fyr ved navn Kim Shin-wook, der med sine næsten to meter i højden må kunne komme til et par bolde ved hjørnespark og dødbolde.

Vores tip

Sverige vinder
Mit spilforslag til denne kamp bør lyde på en sejr til Sverige. Hos Betfair ligger den til odds 2.10, hvilket er en udmærket betaling på svensk sejr. Godt nok har svenskerne ikke formået at score i deres seneste to træningskampe, men de får hul på bylden her er jeg overbevist om.

Sverige nyheder

Trods rygter om det modsatte, så deltager Zlatan Ibrahimovic ikke i dette VM. Udover det har der ikke været mange overraskelse fra svensken. Deres mest bemærkelsesværdige spiller er RB Leipzigs kreative playmaker Emil Forsberg. Andre sandsynlige spillere i truppen er Celtics Mikael Lustig, Toulouses Jimmy Durmaz og Manchester Uniteds Victor Lindelof.

Sydkorea nyheder

Sydkoreas væsentligste spiller vil utvivlsomt være Tottenhams livlige forward Heung-min Son, der har haft en god sæson forud for dette VM. Ligesom hos svenskerne bliver den sydkoreanske trup ikke fyldt med velkendte spillernavne, selvom der vil være et par kendte navne med Swanseas Ki Sung-Yong, Augsburgs Koo Ja-Cheol og Salzburgs Hwang Heechan, der alle er med i den endelige trup.

Seneste indbyrdes kampe

Sverige og Sydkorea har mødtes 2 gange tidligere tilbage i 2005. Begge gange endte det uafgjort.

Sveriges hold

Målmænd: Robin Olsen, Karl-Johan Johnsson, Kristoffer Nordfeldt

Forsvar: Mikael Lustig ,Victor Lindelof, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Ludwig Augustinsson, Filip Helander, Emil Krafth, Pontus Jansson.

Midtbane: Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Gustav Svensson, Oscar Hiljemark, Viktor Claesson, Marcus Rohden, Jimmy Durmaz.

Angreb: Marcus Berg, John Guidetti, Ola Toivonen, Isaac Kiese Thelin.

Sydkoreas hold

Målmænd: Kim Seung-gyu, Kim Jin-hyeon, Cho Hyun-woo.

Forsvar: Kim young-gwon, Jang Hyun-soo , Jung Seung-hyun, Yun Yong-sun, Oh Ban-suk, Kim Min-woo, Park Joo-ho, Hong Chul, Go Yo-han, Lee Yong.

Midtbane: Ki Sung-yueng, Jung Woo-young, Ju Se-jong, Koo Ja-cheol, Lee Jae-sung, Lee Seung-woo, Moon Seon-min.

Angreb: Kim Shin-wook, Son Heung-min, Hwang Hee-chan.

Reklame

Sverige vs Sydkorea odds og spilforslag