via EkstraBladet Rabatkoder

Sverige – Schweiz betting tips og optakt

3. juli 2018 16:00 Skt. Petersborg Stadion
Sverige V Schweiz
VTVUUT
Sidste 6 kampe
UVUVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Sverige - Schweiz optakt

Sverige spiller deres ⅛ dels finale mod Schweiz d. 3. juli kl. 16. En meget åben affære set på papiret. Ikke lige to hold, hvor man tænker fremadrettet spil og masser af målchancer. Ingen hold kommer med i knald eller fald kampene ved VM uden de har noget substans, og det må man anerkende begge hold for at have.

Sverige kom flot gennem gruppespillet med 2 sejre, hvor især det sidste mod Mexico med 3-0 var imponerende. Tyskerne var også heldig med deres 2-1 mål langt inde i overtiden, så hvis alle kampe blev fløjtet af efter præcis 90 minutter, ville de stå som ubesejrede. Et solidt forsvar anført af den høje Granquist, som også sparker nogle utrolig sikre straffespark, er udgangspunktet for et kollektiv, der kæmper for alle og som virker som en enhed.

Schweiz kom videre efter et gruppespil uden nederlag og med scoringer i alle kampe. Så umiddelbart virker de som små favoritter. To herrer sørger for det offensive hos alpelandet: Granit Xhaka og Xherdan Shaqiri. De går ikke fra banen uden at have stået for en del chancer, som regel får de også scoret. Det bliver en tæt kamp, og det vil kræve en koncentreret indsats at få nedlagt svenskerne. En kamp jeg glæder mig til at se.

Gratis betting tips

Her tror jeg træerne ikke vokser længere ind i himlen for svenskerne, der dog må siges at have fået meget ud af lidt. Det er et solidt hårdtarbejdende kollektiv, der sagtens kan vinde fodboldkampe uden overguden Zlatan. Det vil blive en tæt affære her om at komme videre, men i mine øjne mangler svenskerne lige den spiller der udgør x-faktoren.

Det er værd at tage hatten af for, at Sverige faktisk vandt den svære gruppe med Tyskland og Mexico, men nu møder de hold, som er advaret om de svenske kvaliteter.

Schweiz har et stærkt hold med klassespillere som Sommer, Lichtsteiner, Shaqiri, Xhaka, Schär og Rodrigues. De spiller godt sammen og har rutinen fra flere slutrunder. I optakten til VM formåede de at spille 1-1 mod Spanien, så de har styrken til at spise kirsebær med de helt store hold. Havde de så bare rådet over en boksspiller som Harry Kane eller Lukaku, ville de i mine øjne have chancen for at komme helt til tops.

Seneste indbyrdes kampe

De to lande har mødt hinanden i 2001 og 2002, hvor Sverige vandt en og en endte uafgjort. Egentlig utrolig at de to nationer har undgået at møde hinanden i 16 år.

Vores tip

Jeg hælder mod Schweiz som vinder i dette tætte opgør. De har lige de flere spillere med x-faktor end Sverige. Det vil gøre udslaget, som sagtens kan falde efter en dødbold. Og med den nye Telstar bold kan det godt give frisparksskytterne en fordel mod målmændene. Bedste odds på at Schweiz vinder ligger lige nu på 2,65.

Sverige nyheder

Sebastian Larsson har fået en skade i hovedet og er tvivlsom.

Schweiz nyheder

Zuber har ligget med sygdom, men han forventes at blive klar.

Reklame

Sverige - Schweiz odds og spilforslag