via EkstraBladet Rabatkoder

Sverige – England betting tips og optakt

7. juli 2018 16:00 Samara Arena
Sverige V England
VVTVUU
Sidste 6 kampe
VVVVVV

Optakt og gratis betting tips

Samara Arena: Kapacitet 45,000

Samara Arena danner rammen om denne kvartfinale mellem Sverige og England. Vort svenske broderfolk har med sejren over Schweiz sikret sig retten til at kalde sig nordens bedste hold en tid fremover. Foran dem står nu kun England før de når til de rigtig sjove kampe, dem om medaljer.

Det kan også nemt vise sig at være for stor en mundfuld med tanke på det spil de to hold har leveret hidtil. Sverige har været effektive, når de fik chancen, men ligefrem blændende fodbold kan man ikke beskylde dem for. Omvendt har England spillet hurtigt og med pres på modstanderen. Det holdt dog hårdt mod Colombia, der nærmest sled englænderne op. I en meget rodet affære med et hav af frispark så det længe ud til at Harry Kanes scoring på straffe skulle blive afgørende. Men som set flere gange i denne slutrunde skal man ikke tage noget for givet før tillægstiden er ovre. Med et glimrende hovedstød lykkedes det Yerry Mina at få udlignet på et tidspunkt hvor flere spillere næsten ikke kunne bevæge sig uden at få krampe.

De efterfølgende 2 x 15 minutter gav ingen scoringer og der måtte straffe til at afgøre hvem der skulle møde Sverige i kvartfinalen. Her blev keeper Jordan Pickford den store helt, da han reddede Carlos Baccas forsøg.

For første gang i VM-historien lykkedes det England at vinde en straffesparkskonkurrance.

Sverige spiller med den klassiske 4-4-2 opstilling, ofte afventende og med stor vægt på sikkerhed hjem af banen. Holdet er en sammentømret enhed der kæmper for hinanden og gør det svært for modstanderen at presse dem til at lave fejl. Til gengæld mangler de spillerne der kan lave det uventede og dermed trække opmærksomhed til sig. Det kunne de godt bruge for bedre at skabe plads til deres angribere. De er lidt for forudsigelige og ikke svære at dække op. I front har de Markus Berg og Ola Toivonen til at lave ravage i modstanderen forsvar. Toivonen arbejder hårdt med mange løb hvorimod Berg ser lidt langsom ud og har svært ved at rykke sig fri i feltet. Der er store forventninger til Emil Forsberg på venstrekanten, men han har ikke vist klassen for alvor i denne turnering. Han fik godt nok scoret sejrsmålet mod Schweiz, men det var et skud der blev rettet af og helt snød schweizernes keeper.

England spiller 3-5-2 hvor et tidligt genpres er kernen i deres spil. Det praktiserer de konsekvent om end det kræver en god portion energi. Nok er englænderne kendte for at kunne løbe solen sort, men mod Colombia var det nær gået galt. Spillerne var så tømt for kræfter mod slutningen af den ordinære kamp, at Colombia nær havde løbet dem over ende. Det er sikkert noget de husker og formår at undgå igen.

Det engelske angreb med turneringens topscorer Harry Kane i spidsen og med enten Raheem Sterling eller Marcus Rashford som partner kan true ethvert forsvar. Godt hjulpet af en offensiv midtbane der lurer på enhver mulighed for at starte en hurtig kontra. Især de to fløje Ashley Young og Kieran Trippier har gjort sig bemærket i løbet af turneringen. I defensiven har Jordan Henderson arbejdet hårdt med at beskytte forsvarets tre mand hvilket han har gjort strålende.

Seneste indbyrdes kampe

Sverige og England har en lang historie med 24 møder gennem tiden. 8 sejre til England og 7 til Sverige og altså hele 9 uafgjorte er det blevet til. Hvor de fleste af Englands sejre ligger meget langt tilbage, er uafgjort det mest dominerende resultat i nyere tid. Det er dog påfaldende, at England kun har én sejr over Sverige i 8 forsøg – det var ved EM i 2012.

Vores tip

Vores tip er en kombination af at England vinder og Sverige scorer ikke. Dette spil er set til odds 2.70.

Sveriges taktik med at spille på kontra vil ikke give dem ret mange målchancer mod Englands solide forsvar. Derimod vil England komme til at dominere kampen. Deres kvaliteter i angrebet er så store, at de helt sikkert vil kunne finde den frie spiller der kan gøre forskellen.

Englands hurtige fløje vil kunne give dem gode muligheder for indlæg som Kane og Henderson vil kunne sætte hovedet på. Derfor vil et spil på at England scorer på hovedstød også være et godt bud.

Sverige nyheder

Sverige er nødt til at få mere ud af Forsberg, hvis de skal forbi England. Forsvaret er bundsolidt med Victor Granqvist og Andreas Lindelöf i midten. Det kan måske skabe lidt usikkerhed i forsvaret nu hvor Mikael Lustig sidder ude og formodentlig bliver erstattet med Emil Krafth.

Træner Janne Andersson må undvære højre back Mikael Lustig efter at han fik sit andet gule kort i turneringen mod Schweiz. Har sidder derfor ude med karantæne.

England nyheder

Jamie Vardy fik en forstrækning i lysken efter at han kom på banen mod Colombia. Det betød at han ikke kunne deltage som ellers sikker straffeskytte. Han er i kamp med tiden for at blive klar til kvartfinalen og på kampdagen kl. 14 træffer Southgate denne beslutning.

Reklame

Sverige - England odds og spilforslag