via EkstraBladet Rabatkoder

Sverige – Danmark betting tips og optakt

2. juni 2018 19:45 Stockholms Stadion
Sverige V Danmark
TTUVTV
Sidste 6 kampe
UVVUUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Sverige – Denmark Betting Tips

Sverige tager imod deres evige arvefjender fra Danmark d. 2. juni. Begge hold har kvalificeret sig til VM 2018, så de sidste detaljer skal pudses af inden slutrunden. Det er ikke usandsynligt, at de to landstrænere vil bruge kampen på at eksperimentere en smule, hvilket kan gå ud over kvaliteten.

Optakt og gratis betting tips

Siden Sveriges imponerende playoff-sejr over Italien, har det svenske landshold ikke rigtigt kunne få det til at hænge sammen. Holdet tabte efterfølgende således til både Chile og Rumænien, begge lande der ikke kvalificerede sig til VM i Rusland, så med en sejr mod Danmark vil svenskerne forsøge at tanke lidt selvtillid før det går løs i Rusland. Sverige er havnet i gruppe Gruppe F sammen med Tyskland, Mexico og Sydkorea.Da danske VM-drenge har også brug for en sejr. I de seneste to kampe har holdet ikke sprudlet, og efter den smalle 1-0 sejr over Panama, skal der andre boller på suppen, når vi møder svensken. Christian Eriksen har haft en helt forrygende sæson i Tottenham og på landsholdet, og hvis den danske stjerne kan finde storspillet frem mod Sverige, er der gode chancer for han kommer på måltavlen.

De to landstrænere vil bruge kampen på at analysere spillernes niveau inden VM, så der er ingen tvivl om at marginalspillerne i truppen, vil kæmpe alt hvad de kan, for at overbevise landstrænerne om, at de skal være blandt de 11 udvalgte når bolden snart ruller i Rusland. Der er en meget interessant ting ved denne kamp. Der er faktisk en mulighed for at Danmark og Sverige skal mødes til slutrunden hvis begge hold går videre fra det indledende gruppespil.

Vores tip

Sverige mod Danmark ender uafgjort

Når de to broderlande mødes ender det ofte uden vinder. Det tror vi også bliver tilfældet af testkampen i juni, når Danmark og Sverige møder hinanden, til odds 2,10 hos Bwin. Men vi tror også at begge hold scorer, da der i kampen vil blive eksperimenteret en del, og afprøvet nye spillere i forskellige positioner, hvilket godt kunne give målchancer. Hos Bwin er der dobbelt op på at begge mandskaber scorer i kampen.

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har mødtes ikke færre end 105 gange. Svenskerne fører med 46 sejre mens Danmark har vundet 40 gange. De sidste to kampe endte med en 2-1 sejr i Stockholm som senere blev efterfulgt af en 2-2 i Euro 2016 kvalifikationen.

Sverige Team nyheder

Det bliver meget spændende at se hvordan Sverige vil klare sig uden deres superstjerne Zlatan, og hvem der kommer til at fylde rollen ud efter den karismatiske stjerne.

Danmark Team nyheder

Det er endnu usikkert om Nicklas Bendtner bliver klar til VM 2018.