via EkstraBladet Rabatkoder

Superliga vinder 2018/19: Opsummering, optakt & odds

10. februar 2019 15:00
Udgivet d. Sidst opdateret 2. januar 2019 @ 10:43

Superliga vinder 2019: Betting tips og odds

Julen står for døren, men der er ikke tid for Superligaklubberne til at slappe meget af i vinterpausen. De fleste klubber har en plan for hvad der skal ske inden Superligaen fortsætter til februar. Nogle skal koncentrere sig om at bevare formen, mens andre skal find på andre løsninger til de sidste 6 runder inden slutspillet.

Hent din betting velkomstbonus her og bliv klar til at spille allerede idag

Optakt

Denne sæson er Superligaen meget åben og der reelt 8 hold der slås om 4 pladser i slutspillet. De to øverste pladser har FCK og FCM sat sig på. Brøndby og Esbjerg har gode chancer for at spille med om medaljer, hvis de kan bevare formen. De sidste to pladser er helt åbne, men umiddelbart ser OB og FC Nordsjælland ud til at være dem der kan true AaB og Randers.

FCK og FCM bliver meget svære at slå i kampen om mesterskabet. De er bundsolide og der er intet der peger på, at et formdyk skulle være forestående. De to hold er stukket af fra de øvrige konkurrenter på point. Det kan langt fra siges at være en overraskelse, men at forskellen er så stor overrasker måske lidt.

Brøndby er på rette vej, men der mangler stadig lidt. Formen peger opad og Brøndby er holdet der kan udfordre duoen i toppen.

For at Esbjerg skal kunne blande sig helt i toppen, skal der ske en mindre sensation på vestkysten. Det sker næppe og da klubben ikke råder over midler til en større forstærkning, så må de nok nøjes med at kæmpe om en plads der giver europæisk deltagelse.

FC København

FCK har det helt klare mål at blive dansk mester og Ståle Solbakken har da også holdet der kan gå hele vejen. Robert Skov har været en fornøjelse at følge i efteråret og har sammen med Dame N’Doye terroriseret de fleste forsvar. 20 mål har de to scoret tilsammen, hvilket placerer dem som henholdsvist nr. 1 og 3 på topscorerlisten. Selv med et hårdt program med Europa League kampe og en del skader, så formår FCK at holde skruen i vandet. Kan de fortsætte den stil bliver de svære at vippe af pinden.

Spil på FCK som vinder til odds 1.35 hos Bethard 

Hent Bethards velkomstbonus

FC Midtjylland

FCM er holdet der kan gøre det. De lå længe i spidsen, men et par nederlag betød, at de måtte afgive pladsen til FCK. De regerende mestre ser ud til at have samme styrke som sidste sæson, men skal de genvinde titlen, kræver det lige lidt mere af holdet. Kenneth Andersen, der overtog trænerposten midt i efteråret, har på fornem vis videreført den spillestil der kendetegner FCM. Der er planer om at hente forstærkning i vinterpausen, så det skal blive spændende at se, hvad de har i tankerne. I front har de Paul Onuachu, nummer 4 på topscorerlisten, men kendetegnende for holdet er, at målene kommer fra en bred vifte af spillere. Det gør dem mindre sårbare hvis der skulle opstå skader og gør det sværere for modstanderne at lukke FCM ned. En stærk spiller eller to i vinterpausen og FCM er godt rustet til at forsvare deres titel.

Spil på FC Midtjylland som vinder af Superligaen til odds 3.20 med Betfair

Hent Betfairs velkomstbonus her

Esbjerg

Den største overraskelse er Esbjerg. John Lammers har fået rigtig meget ud af det materiale, han har til rådighed. Holdet har sat nogle rigtig gode serier af sejre sammen. Selv om der selvfølgelig er plads til forbedringer, er 4.pladsen flot klaret af oprykkerne. Et kig på stillingen i Superligaen afslører hvor det halter for Esbjerg. De scorer halvt så mange mål som topholdene og lukker lige så mange ind, som de selv scorer. Det er ganske klart, at skal den fine placering bevares, så skal der strammes op i forsvaret. Det vil kunne sikre nogle færre tabte kampe og dermed point på kontoen. John Lammers vil her styrke fløjene, hvilket kan være fornuftigt nok, men han gør klogt i at arbejde med sit forsvar.

Spil på Esbjerg som vinder til odds 1.201 hos LeoVegas

Få op til 1000 kr. i velkomstbonus hos LeoVegas

Randers FC

Det andet hold der har overrasket er Randers FC. Der er ingen tvivl om, at midlerne er begrænsede i Randers, men holdet har alligevel formået at forbedre sig fra sidste sæson. Der er en rigtig god stemning i klubben og Thomas Thomasberg har fået holdet til at stå sammen og hjælpe hinanden. Der bliver næppe tale om tilgang i vinterpausen. Det er snarere spørgsmålet, om Randers kan holde på alle spillere, for der kommer sikkert et tilbud til at par stykker af dem. Anfører Nicolai Poulsen har netop afvist et tilbud om kontraktforlængelse. Det i sig selv er ikke et problem, men det kan være en kilde til uro, hvis en afgørelse trækker ud.

Spil på en Superliga sejr til Randers FC til odds 1.201 hos Unibet

Unibet startbonus op til 1500 kr. – klik her!

Brøndby

Der er også hold der har skuffet deres fans. Her er Brøndby, på trods af en placering som nummer 3, den største synder. Holdet var rigtig lang tid om at finde noget der bare ligner formen fra sidste sæson. Heldigvis for Alexander Zorniger, så er der stadig tid til at få trimmet truppen og få den klar til slutspillet. Umiddelbart er der ikke tegn på tilgang, men med to spillere der forlader holdet i pausen kan der være noget i støbeskeen. Forsvareren Johan Larsson og Uffe Bech på midtbanen stopper med udgangen af året. Især førstnævnte er en udfordring for Zorniger at erstatte. Jens Martin Gammelby mangler råstyrke og Kevin Mensah, der er angriber men nærkampsstærk, kan blive løsningen.

En Superliga sejr til Brøndby fås lige nu til odds 351.00 hos Unibet

Hent din Unibet startbonus her

AGF

AGF er det andet hold der ikke helt har levet op til forventningerne. David Nielsens tropper kan næsten ikke siges at have været svingende. De har nemlig spillet næsten halvdelen af deres kampe uafgjort. Det er selvsagt ikke nok til at blande sig i toppen, men der er samtidig håb om at kampene tipper til den rigtige side og så er en plads i slutspillet stadig en mulighed.

AGF som vinder fås til odds 3001 hos 888sport

Få 100% op til 1000kr. i velkomstbonus med 888sport

Disse hold kan overraske…

Outsidere til mesterskabet kunne være:

OB til odds 1001 med Unibet
FCN til odds 3001 hos 888sport

Både OB og FCN er hold der har potentiale til at nå top-6. Det er ikke usandsynligt, at en af klubberne når det på bekostning af Randers eller AaB.