via EkstraBladet Rabatkoder

Spanien – Rusland betting tips og optakt

1. juli 2018 16:00 Luzhniki Stadion
Spanien V Rusland
UVUVUV
Sidste 6 kampe
TVVUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Spanien - Rusland optakt og gratis betting tips

Luzhniki Stadion: Kapacitet 80,000

Det store Luzhniki Stadium danner rammen om dette brag af en 1/8 finale. Spanien der altid er at finde blandt de bedste hold i verden og værterne fra Rusland der kan vente den bedste opbakning i Moskva.

Spanien er videre som vinder af gruppe B, men imponerende spil har der ikke været meget af. Keeper De Gea har lukket hele 5 mål ind i de tre gruppekampe og selv om han kun har været direkte involveret i et af dem må han være lidt spændt på at se holdopstillingen til denne kamp. Der er andre spaniere der står svage efter gruppekampene.

Carvahal virker stadig mærket af den forstrækning han pådrog sig i Champions League finalen, Busquets mangler at vise noget og David Silva har heller ikke imponeret. Måske Thiago og Aspas finder vej til startopstillingen.

Rusland startede turneringen i fornem stil og stod med 6 point og en målscore på 8-1 efter de to første kampe i gruppe A. Flot offensivt spil lagde grunden til stor optimisme hos værternes fans.

Da Uruguay langt fra imponerede og kun fik sig 2 gange 1-0 mod Saudi Arabien og Egypten var der udsigt til en spændende afslutning på gruppespillet. Her viste det sig, at Uruguay var klart bedre end russerne og sejren på 3-0 var ikke ufortjent. Selv de mest hardcore russiske fans ved, at en sejr over Spanien vil kræve noget særligt fra holdet.

Der er selvfølgelig store forhåbninger til Cheryshev, der efter to kampe stod med tre scoringer. I forsvaret bliver der brug for veteranen Ignashevich’s store erfarenhed, men han får brug for mere hjælp af sine kolleger i bageste række end den han fik mod Uruguay.

Den vigtigste spiller er nok playmaker Golovin, der sad over mod Uruguay idet han ville være ude af denne kamp hvis han skulle redde sig et gult kort i den trods alt mindre betydende gruppekamp.

Vores tip

Vores bud på et godt tip er 1-0 til Spanien set til odds 6.00. Holdet er favoritter til at gå videre og det klarer de med mindst mulige margin.

For begge hold gælder det, at der skal strammes op i defensiven hvis drømmen om at gå videre skal gå i opfyldelse. Især Spanien har været usædvanligt gavmilde og her må Pique og Sergio Ramos finde formen og lukke af for de russiske angribere. Det er helt enkelt et krav med det spil målmand De Gea har vist hidtil. Spanien kan ikke regne med en fejlfri kamp fra ham.

Seneste indbyrdes kampe

Spanien og Rusland har mødt hinanden 6 gange siden 1998. Tre gange i en slutrunde og tre gange i venskabskampe. Spanien har vundet fire af disse opgør og to er sluttet uafgjort. Begge uafgjorte har Rusland opnået i venskabskampe.

Spanien nyheder

Diego Costa har fundet formen og står med tre scoringer efter de to første kampe. Koke og David Silva er dem der har været omdrejningspunktet på midtbanen med flest kreative afleveringer.

Rusland nyheder

Der er ingen tvivl om, at det bliver mere målfattigt end det de to hold har disket op med tidligere i turneringen. Alene kampens betydning vil lægge en dæmper på angrebslysten. Cheryshev og Dzyuba, med fem mål tilsammen, får sværere ved at komme på skudhold mod Spanien. Diego Costa kommer sikkert til at ligge meget alene i Spaniens angreb.

Spaniens hold

Målmænd: Pepe Reina, David de Gea, Kepa Arrizabalaga
Forsvar: Nacho Fernandez, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gerard Pique, Jordi Alba, Alvaro Odriozola, Nacho Monreal, Cesar Azpilicueta
Midtbane: Andres Iniesta, Sergio Busquets, Saul Niguez, Koke, Isco, Marco Asensio, Thiago Alcantara, David Silva
Angreb: Iago Aspas, Rodrigo, Diego Costa, Lucas Vazquez

Ruslands hold

Målmænd: Igor Akinfeev, Andrey Lunev, Vladimir Gabulov
Forsvar: Fedor Kudryashov, Vladimir Granat, Ilya Kutepov, Sergei Ignashevich, Andrey Semenov, Mario Fernandes, Igor Smolnikov
Midtbane: Yuri Gazinskiy, Alan Dzagoev, Alexsandr Golovin, Yuri Zhirkov, Aleksandr Erokhin, Daler Kuzyaev, Alexsandr Samedov, Roman Zobnin, Anton Miranchuk, Denis Cheryshev
Angreb: Aleksey Miranchuk, Artem Dzyuba, Fedor Smolov

Reklame

Spanien - Rusland odds og spilforslag