via EkstraBladet Rabatkoder

Spanien – Marokko betting tips og optakt

25. juni 2018 20:00 Kaliningrad Stadion
Spanien V Marokko
VUVUVU
Sidste 6 kampe
TTVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Spanien - Marokko optakt og gratis betting tip

Kaliningrad Stadion: Kapacitet 35,000

Spanien havde mere end svært ved at nedbryde Irans ekstreme defensiv og det var ikke så underligt. Flere gange så man samtlige 11 iranere stå i eget straffesparksfelt og forsøge at losse bolden væk, oftest kom den ikke over midterlinjen. Det var tydeligt ikke noget der bekom Spanien vel og måske afslørede det en lille svaghed på det taktiske plan. I hvert fald var der ikke mange forsøg på at gøre noget andet end at presse på for fuld kraft. Det lykkedes da også at få det afgørende mål fra brandvarme Diego Costa omend det var et heldigt et af slagsen.

Marokko leverede en god præstation i deres kamp mod Portugal og havde chancer for et point, ikke mindst fordi Portugal var temmelig uskarpe i deres afslutninger. Med endnu et 0-1 nederlag har Marokko udspillet deres chancer for videre avancement og kan derfor spille helt uden nerver i denne kamp. Der er ikke tvivl om, at de vil fortsætte deres offensive stil og gå efter en sejr.

Vores tip

Vores tip bliver et spil på handicap sejr til Spanien (0-1), set til odds 1,87 – 1.90. Spanien har brug for mål for at vinde gruppen og vil sikkert gerne vise at de kan score efter ørkenvandringen imod Iran. Marokko vil komme frem på banen i et forsøg på at få noget med hjem fra dette VM og det vil give plads til Costa oppe foran. En spansk sejr med 2 eller 3 mål er inden for rækkevidde.

Spanien nyheder

Diego Costa har fundet formen og står med tre scoringer efter de to første kampe. Koke håber på at komme tilbage til startopstillingen efter at Lucas Vazquez fik chancen fra start mod Iran. Reservemålmand Pepe Reina er tvivlsom til kampen. David Silva er dem der har været omdrejningspunktet på midtbanen med flest kreative afleveringer.

Marokko nyheder

Fløjen Ziyach har lidt overraskende været den måske mest nærgående spiller på Marokkos hold. Det har knebet mere for angriberen Boutaib som der var noget større forventninger til. Læg desuden mærke til Benatia i midterforsvaret der ofte finder vej med frem i angrebene og som er en trussel ved dødbolde. Han afslutter gerne på selv de mindste chancer. Sofyan Amrabat, Youssef En-Nesyri og Mehdi Carcela håber alle på at træner Hervé Renard vil give dem deres første optræden ved VM, nu hvor Marokkos rolle er udspillet..

Spaniens hold

Målmænd: Pepe Reina, David de Gea, Kepa Arrizabalaga
Forsvar: Nacho Fernandez, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gerard Pique, Jordi Alba, Alvaro Odriozola, Nacho Monreal, Cesar Azpilicueta
Midtbane: JAndres Iniesta, Sergio Busquets, Saul Niguez, Koke, Isco, Marco Asensio, Thiago Alcantara, David Silva
Angreb: Iago Aspas, Rodrigo, Diego Costa, Lucas Vazquez

Marokkos hold

Målmænd: Mounir Mohamedi, Yassine Bounou, Ahmad Reda Tagnaouti
Forsvar: Mehdi Benatia, Romain Saiss, Manuel Da Costa, Nabil Dirar, Achraf Hakimi, Hamza Mendyl
Midtbane: Mbark Boussoufa, Karim El Ahmadi, Youssef Ait Bennasser, Sofyan Amrabat, Younes Belhanda, Faycal Fajr, Amine Harit
Angreb: Khalid Boutaib, Aziz Bouhaddouz, Ayoub El Kaabi, Nordin Amrabat, Mehdi Carcela, Hakim Ziyech, Youssef En Nesyri

Reklame

Spamien - Marokko odds og spilforslag