via EkstraBladet Rabatkoder

SønderjyskE – FCK | FCK går i hi på 1. pladsen

16. december 2018 16:00 Sydbank Park
SønderjyskE V FC København

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
VTUTTU
Sidste 6 kampe
UUVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 12. december 2018 @ 16:55

Sønderjyske - FCK optakt

SønderjyskE kommer til at overvintre et sted midt i tabellen, lige udenfor de pladser der giver adgang til slutspillet. De kunne have haft en større afstand til bunden, men den manglende evne til at score i Hobro forhindrede det i at ske. FCK viste ingen svaghedstegn mod Esbjerg og får de blot et point i denne kamp er de sikre på at holde vinterferie på 1.pladsen i Superligaen.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

SønderjyskEs træner Claus Nørgaard er nogenlunde tilfreds med holdets indsats i efteråret. Der er dog næppe tvivl om, at han gerne havde set en forbedring af sidste sæsons pointhøst. Det er der ikke meget der, på nuværende tidspunkt, tyder på vil ske. Der er derfor håb om, at vinterpausen vil blive brugt på at forstærke truppen. Om der er penge til det er en helt anden sag.

FCK har ikke det samme behov for at forstærke sig. Efter et glimrende efterår, hvor de i høj grad har sat standarden i Superligaen, er Ståle Solbakkens første prioritet at holde på alle spillere. Der er helt sikkert hold der står klar i kulissen med lokkende tilbud til flere af FCKs stjerner. Men inden karrusellen starter skal FCK altså lige en tur til Haderslev.

Vores tip

Vores tip til kampen er FCK vinder 2. halvleg. SønderjyskE er ikke det mest stabile hold, hverken ude eller hjemme. Der skal en solid indsats ud over det sædvanlige hvis der skal point på kontoen her. FCK kommer med en selvtillid i top og er helt klart storfavoritter. Med Dame N’Doye og ligaens topscorer, Robert Skov, i strålende form, er der alle muligheder for en fornøjelig eftermiddag på Sydbank Park. I hvert fald for de medrejsende FCK-fans. Med den store favoritværdighed følger naturligvis små odds. Derfor bliver anbefalingen, at spille på resultatet af 2. halvleg.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

FCK har et solidt tag på SønderjyskE. Kun én gang har SønderjyskE vundet over FCK i Superligaen. Det var til gengæld så sent som sidst de to hold mødtes i Haderslev. I de resterende 31 kampe er det blevet til 8 uafgjorte resultater.

SØNDERJYSKE: 3
Uafgjort: 9
FCK: 26

SØNDERJYSKE nyheder

Alexander Bah, Joao Pereira og Johan Absalonsen er på SønderjyskEs skadesliste.

FCK nyheder

Viktor Fischer og Michael Lüftner er skadet og spiller ikke i denne kamp.

Reklame

Sønderjyske - FCK odds og spilforslag