via EkstraBladet Rabatkoder

SønderjyskE – FC Nordsjælland | Betting tips og optakt

2. december 2018 12:00 Sydbank Park
SønderjyskE V FC Nordsjælland
TUTVTU
Sidste 6 kampe
TUUUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 30. november 2018 @ 10:12

SønderjyskE - FC Nordsjælland optakt

Denne kamp i den 18. runde af den danske Superliga byder på Sønderjyske, der hjemme tager imod FC Nordsjælland.

Se vores tip

Gratis betting tips

Sønderjyske kommer til kampen på en dårlig stime. Deres spil har været ekstremt dårligt og de har skuffet meget over de seneste par uger. Det må især have været en bitter pille at sluge da de røg ud af Sydbank Pokalen i forlænget spilletid imod Esbjerg.

De har generelt faktisk været et fint hjemmehold, hvilket får mig til at have en smule tiltro til dem, inden deres møde med FC Nordsjælland. Deres største problem har været at de har lukket alt for mange mål ind, og især på udebane har det været et stort problem. På deres hjemmebane har de faktisk kun lukket 5 mål ind, hvilket er ret imponerende. Derimod har deres offensiv været ringe på hjemmebanen hvor de kun har scoret 8 mål i denne sæson.

FC Nordsjælland kommer til denne kamp på en forfærdelig stime. Der var mange der havde høje forventninger til dem inden sæsonen gik i gang, og de startede da også sæsonen ud rigtig fint. Men efter starten, har det generelt set rigtig sort ud for holdet fra Farum. De har ikke vundet en eneste kamp i deres sidste 6 kampe og de har formået at lukke hele 14 mål ind i de kampe. De er et af de værste udehold i ligaen, hvor de stadig har deres første sejr til gode.

Generelt er deres helt store problem at de lukker alt for mange mål ind. Deres offensiv har faktisk set fint ud til tider, så det er klart at det er i den anden ende at det går galt for dem.

Jeg tror det bliver en kamp hvor Sønderjyske kommer til at kontrollere spillet. På hjemmebanen har de et ret højt defensivt niveau, og har en god måde at gøre spillet langsommere.

Vores tip

Jeg tror at det bliver en meget tæt kamp. Sønderjyske vil komme til at sidde på en del af spillet, men de har generelt i denne sæson vist at deres offensiv halter lidt. Med det sagt så har jeg tiltro til, at de kan udnytte et defensivt rigtig dårligt FC Nordsjælland hold og vinde kampen. En sejr til SønderjyskE er set til odds 2,37.

Find en velkomstbonus her, inden du spiller på kampen

Seneste indbyrdes kampe

Sønderjyske –1
Uafgjort –1
FC Nordsjælland – 3
De to hold mødte hinanden d. 01.10.2018 hvor FC Nordsjælland på hjemmebane vandt 4-1.

Sønderjyske nyheder

Sønderjyske kommer til denne kamp med kun en enkelt skade. J. Pereira er ude med en skade som har plaget ham længe. Det bør ikke have nogen stor betydning for deres hold.

FC Nordsjælland nyheder

FC Nordsjælland kommer til kampen med 2 skader. Forsvarsspilleren Mads Mini Pedersen og Midtbanespilleren Ulrik Yttergård Jenssen er begge skadet. Det bør ikke have nogen stor betydning for deres hold.

Se flere Superliga tips her…

Horsens – FCK

Brøndby – Hobro

AGF – Vejle

 

Reklame

Sønderjyske – FC Nordsjælland odds