via EkstraBladet Rabatkoder

Sønderjyske – Esbjerg | Lokalopgøret Esbjerg bare ikke kan vinde

10. marts 2019 14:00 Sydbank Park
SønderjyskE V Esbjerg fB
VUTTTV
Sidste 6 kampe
VTVTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 6. marts 2019 @ 9:51

Sønderjyske - Esbjerg optakt

Sønderjyske sikrede sig den første sejr i foråret, da de sendte Randers hjem med 0-3 i bagagen. Dermed fik holdet tanket lidt selvtillid inden nedrykningsspillet. Esbjerg fik en anderledes vigtig ser hjemme over Horsens. Den betyder nemlig, at Esbjerg er tæt på at sikre en plads i medaljespillet. Kampen er fortsat benhård og selv med en sejr i denne kamp kan de ikke være helt sikre.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Glen Riddersholm fik ikke bare sin første sejr i sin nye stilling som træner i Sønderjyske, det var samtidig holdets første scoringer siden vinterpausen. Tre hurtige scoringer i den første halve time punkterede fuldstændig Randers og sejren kom aldrig i fare. Kees Luijckx var tilbage i forsvaret efter karantæne. Det lader til, at det sammen med et par rokeringer, var det Sønderjyske havde brug for.

Sønderjyske har brug for point for at lukke hullet op til de øvrige hold der skal spille i nedrykningsspillet. Lykkes det, er det meget muligt at Sønderjyske kan undgå at skulle spille de kedelige dueller til slut, om at undgå nedrykningen.

Esbjerg vandt hjemme over Horsens i den yderst vigtige kamp om en plads i medaljespillet. Det var ikke skønspillet der var i højsædet, men derimod hårdt slid og fightervilje. Esbjerg havde Rodolph Austin med i forsvaret, men han måtte udgå i pausen. Om det var en ny skade eller blot for at spare ham vides ikke.

John Lammers mener, at Esbjerg mangler tre point i at sikre pladsen i medaljespillet. Dem har de sikkert planer om at sikre hjemme mod Vejle i sidste runde. Det kan også blive nødvendigt, for Esbjerg har det ikke ret godt med disse lokalbrag i Haderslev. Faktisk er det 14 år siden de har vundet en ligakamp der. De må derfor hente deres tro i pokalsejren de skaffede sig i efteråret.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Der er to forhold der gør sig gældende i bedømmelsen af denne kamp. Sønderjyske har et klart overtag nå dette lokalopgør spilles i Sønderjylland. Mere vigtigt er, at hjemmeholdet har mest brug for point på nuværende tidspunkt. Der er derfor god grund til at tro på, at Sønderjyske kan bygge videre på deres seneste sejr.

Seneste indbyrdes kampe

SønderjyskE tabte 0-1 i Esbjerg. De har noget bedre fat i vestjyderne på hjemmebane, hvor 7 at de seneste 10 er vundet. Esbjerg vandt pokalkampen i Haderslev i november, men ellers er det over 14 år siden det sidst er lykkedes at vinde et lokalopgør på udebane.

SØNDERJYSKE: 14
Uafgjort: 7
ESBJERG: 9

SØNDERJYSKE nyheder

Alexander Bah og Niki Zimling er skadet.
Joao Pereira, Søren Frederiksen og Sten Jacobsen er stadig tvivlsomme.

ESBJERG nyheder

Adnane Tighadouini er skadet.
Mads Larsen, Kristian Dirks Riis og Rodolph Austin er tvivlsomme.

Reklame

Sønderjyske - Esbjerg odds og spilforslag