via EkstraBladet Rabatkoder

SønderjyskE – Brøndby: Kan Brøndby dirke SønderjyskE op?

25. november 2018 16:00 Sydbank Park
SønderjyskE V Brøndby IF
VUUVTU
Sidste 6 kampe
TVUTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 23. november 2018 @ 10:21

SønderjyskE - Brøndby optakt

Fire kampe i træk uden nederlag i Superligaen har bragt SønderjyskE op i det sjove felt. Der har været noget intern ballade i klubben, men træner Claus Nørgaard siger, at det er der styr på nu. Det kan de så passende bevise med en god indsats når Brøndby kommer på besøg.

Se vores tip

Holdet fra vestegnen har tilsyneladende ikke samme styrke som i sidste sæson. Resultaterne er i hvert fald udeblevet. Senest er det blevet til nederlag til de to værste konkurrenter og de tørster efter lidt medgang. De kommer på en svær opgave i Haderslev, for der har SønderjyskE kun lukket tre mål ind i denne sæson.

Optakt og gratis betting tips

SønderjyskE har måske løftet deres spil en anelse og er inde i en periode med meget få nederlag. Deres kampe er ofte en rodet omgang at se på, hvilket også var tilfældet i 1-1 kampen senest i Horsens. Selv med en mand i overtal formåede SønderjyskE ikke at organisere et reelt pres på modstanderen.

Hjemme på Sydbank Park er det svært at slå SønderjyskE, der kun har tabt en enkelt kamp hidtil. Claus Nørgaard har formået at få forsvaret til at fungere rigtig godt hvilket er grundlaget for holdets succes på hjemmebane. I denne kamp kan de forvente at blive udfordret lidt mere da Brøndby formår at holde spillet i gang og dermed lægge større pres på.
Brøndby fik endelig vist noget af det spil der skal til for at få point på kontoen. Mod AGF blev der lagt den energi der skal til for at presse modstanderen til at begå de fejl der kan straffes. Efter tre kampe uden sejr var det en tiltrængt opmuntring for Alexander Zorniger og ikke mindst de mange fans.

Inden dette opgør har Brøndby en pokalkamp mod bundholdet i 2. division Marienlyst. Der er altså en god mulighed for at få tanket endnu mere selvtillid, inden turen til Haderslev, hvor skal Brøndby forsøge at bygge videre på deres gode udebaneform.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. SønderjyskE er ganske solide på eget græs, men Brøndby kommer til at presse dem mere end de fleste modstandere. Det tror jeg ikke, at de kan holde til over en hel kamp. Med den nyfundne energi som Brøndby viste senest, vil de temmelig sikkert kunne forsvare en føring og køre en smal sejr hjem. Udesejr

Få 100 risikofrit live-spil med NordicBet

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby har et rimelig godt tag på SønderjyskE. De tabte godt nok sidst de to hold mødtes, men de seneste to kampe i Haderslev er endt med sejr til gæsterne.

SØNDERJYSKE: 9
Uafgjort: 7
BRØNDBY: 21

Læs flere Superliga tips her…

Vendsyssel – Esbjerg

Hobro – Randers

Vejle – AaB

 

Reklame

SønderjyskE - Brøndby odds og spilforslag