via EkstraBladet Rabatkoder

SønderjyskE – Vendsyssel | Betting tips og optakt

17. august 2018 19:00 Sydbank Park
SønderjyskE V Vendsyssel FF
TTVVTT
Sidste 6 kampe
UTTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

SønderjyskE - Vendsyssel Betting Tips

SønderjyskE spiller hjemme mod oprykkerne fra Vendsyssel fredag d. 17. august kl. 19.00. Det er Superligaens nummer 12 mod nummer 6. Er det her SønderjyskE kan få hul på bylden og få scoret nogle mål, som der i den har har manglet hos sønderjyderne. Vendsyssel kan derimod sigte mod toppen med en sejr her, hvilket der ikke var mange, der havde forudset før sæsonstart.

Spil på Superliga-kampe idag – hent velkomstbonus her!

Optakt og gratis betting tips

SønderjyskE måtte rejse fra Esbjerg uden points. Det er sket før,men måden de tabte på kan ikke siges andet end at være helt fortjent. Der var ingen vundne dueller og man kom slet ikke ind i andenboldene. Det var især den venstre forsvarsside, der gang på gang blev overspillet af et viljestærkt Esbjerg hold, der endda var uden Dreyer, som de har solgt til England. I første halvleg fik sønderjyderne heller ikke spillet sig frem til noget som helst farligt mod en af Superligaens langsomste forsvar.

Læs vores tip

SønderjyskEs træner Claus Nørgaard var da heller ikke tilfreds med sit holds indsats i Esbjerg. Med blot 4 mål i 5 kampe ser angrebet ikke ud til at have kvaliteten. Det kan også være svært at være angriber for et hold, hvor der ikke kreeres mere af resten af holdet. Det må blive temaet i træningssessionerne frem mod mødet med Vendsyssel, der ikke er nemme at spille i mod.

Vendsyssel har overrasket de fleste og måtte endda nøjes med et point hjemme mod Vejle. Vendsyssel er ikke sådan et hold man bare lige kan knække. De fleste havde nok sat næsen op efter 3 points mod Vejle da holdet kort før pausen kommer på 1-0 ved Mads Boe Mikkelsen. Men trods flere gode indgreb af Nicolai Flø måtte de indkassere et mål i anden halvleg, hvorfor det endte med en meget retfærdig pointdeling mellem de to oprykkere.

Det store spørgsmål har naturligvis været om Vendsyssel kunne følge med i tempoet i den bedste række. Det må man sige ja til at de kan med kampen i Nordsjælland som undtagelsen. Det er imponerende, at de her i 6. runde kan spille med i toppen med en sejr i det sønderjyske. Cheftræner Jens Berthel Askou har formået at gøre holdet til en medspiller, de andre bør tage seriøs. Med en farlig spiller som Brandao oppe foran kan de gøre ondt på alle.

Vores tip

Jeg tror det bliver en målfattig affære i det sønderjyske. SønderjyskE har kun scoret 4 mål i deres 5 kampe, og traditionelt falder der ikke mange mål på Sydbank Park stadion i SønderjyskEs hjemmekampe. I SønderjyskEs seneste 5 kampe er kun en kamp endt mere over 2,5 mål (OB). Tip: Under 2,5 mål er set til 2,10 hos Bwin.

Hent din Bwin velkomstbonus idag

Seneste indbyrdes kampe

SønderjyskE: 2
Uafgjort: 0
Vendsyssel: 0

Holdene har kun mødt hinanden to gange tidligere. Seneste møde i 2017 i Vendsyssel endte med 2-1 sejr til SønderjyskE

SønderjyskE nyheder

Intet nyt

Vendsyssel nyheder

Allan Høvenhoff – skadet
Jakob Hjorth – hovedskade
Marcus Solberg – skadet

Reklame

SJE - VEN ODDS