via EkstraBladet Rabatkoder

Sønderjyske – Vejle | Slaget om Lillebælt

5. oktober 2018 19:00 Sydbank Park
SønderjyskE V Vejle Boldklub
VUVVUT
Sidste 6 kampe
UVUVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 8. oktober 2018 @ 10:01

Sønderjyske - Vejle optakt

Sønderjyske tager hjemme imod Vejle fredag d. 5. oktober kl. 19.00. Sønderjyske ligger nummer 11 i den danske superliga, mens Vejle ligger nummer 12. Sønderjyske er ubesejret 5 kampe i træk. Vejle er heller ikke besejret i deres seneste 5 kampe.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Vejle fik 1-1 mod Randers i sidste runde og kan måske få rykket sig længere op i tabellen med en sejr her mod næsten lokalrivalerne fra Sønderjyske. Der er jo blot 3 points op til Esbjerg på 6. pladsen. Allan Sousa er navnet, der er på alles læber i Vejle, for de taler om at sælge ham for en 20-25 mio kr. Han var i hvert fald på pletten og sørgede for Vejles mål i kampen mod Randers. Her havde han selskab i angrebet af lange Gustaf Nilsson.

Hvis Vejle skal til at kigge fremad mod en bedre placering, er det en kamp som denne, de skal have tre points med hjem fra. Og i øjeblikket virker det til at alle kan slå alle.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Sønderjyske vinder kampen. Sønderjyske er et bedre fodboldhold end Vejle, der skal overleve på Sousas farlighed. Ham skal de nok få lukket af for her, og så er Vejle ikke så farlige.

Ny sportsbetter? Hent en velkomstbonus her inden du spiller på kampen!

Seneste indbyrdes kampe

Sønderjyske: 2
Uafgjorte: 3
Vejle: 5

Seneste møde mellem de to mandskaber i Haderslev sluttede 0-1. Så et lille overtag til oprykkerne fra Vejle.

Sønderjyske nyheder

Johan Absalonsen – skadet

Vejle nyheder

Opdateres…

Reklame

Sønderjyske - Vejle odds og spilforslag