via EkstraBladet Rabatkoder

Sønderjyske – OB | Betting tips & optakt

26. oktober 2018 19:00 Sydbank Park
SønderjyskE V OB
UVTVUV
Sidste 6 kampe
UUVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 25. oktober 2018 @ 15:08

Sønderjyske - OB optakt

Denne kamp i 14. runde af den danske Superliga byder på Sønderjyske der på hjemmebane tager imod OB.

Læs vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Sønderjyske kommer til denne kamp efter at have delt point imod Randers FC. En kamp hvor Sønderjyske sagtens kunne have fået alle 3 point med hjem, men en dårlig første halvleg gjorde at de måtte nøjes med et enkelt point. Sønderjyske er et rigtig godt hjemmebane hold og lige nu er de ligaens 5. bedste. De har kun tabt en enkelt hjemmebane kamp og har kun lukket 3 mål ind på 6 kampe, hvilket må siges at være meget imponerende.

Sønderjyske har ikke en specifik spiller der gør det helt store udslag, men i stedet er det, det meget vel balancerede hold og en god træner der gør at de er et så solidt hjemmebane hold.

OB kommer til kampen efter at have fået et imponerende point imod Brøndby på udebane. En kamp hvor de egentlig så ud til at skulle tabe, men med en scoring sent i kampen fik de altså et enkelt point med hjem.

Det gør at de ikke har tabt i de seneste 4 kampe, imod hold der alle ligger over dem i tabellen. Især Nicklas Helenius der efter nogle rigtig dårlige år efter hans tilbagevenden til Superligaen, virker til endelig at have fået styr på sit spil og er begyndt at lave mål. OB er generelt ikke et særlig godt udebanehold i denne sæson, men de har faktisk ikke tabt deres seneste 4 kampe på udebane, så måske at det bare var et tidligt billede af hvordan de så ud.

Det bliver en kamp hvor begge hold kan stille sig tilfredse med et uafgjort resultat hvis den står lige sent i kampen. Med Sønderjyskes hjemmebane fordel og at de møder et hold der ligger under dem i tabellen, er jeg sikker på at de som udgangspunkt meget gerne vil have sejren.

Vores tip

Jeg tror at det bliver en meget tæt kamp med to hold der generelt har spillet meget uafgjort i denne sæson, hvilket jeg også er overbevist om kunne ske i denne kamp. De to hold ligger næsten side om side i tabellen, hvilket også er et godt billede af at det er to hold der ligger meget tæt på hinanden rent niveaumæssigt. Oddset på uafgjort er set til 3,20.

Spil risikofrit på kampen med NordicBet

 

Seneste indbyrdes opgør

SønderjyskE – 2
Uafgjort -1
OB – 2

Sidste gang de to hold mødtes var d. 22.07.2018 hvor kampen endte 2-2. De seneste 5 gange Sønderjyske har været på hjemmebane imod OB har de vundet 4 gange.

SønderjyskE nyheder

SønderjyskE kommer til kampen med kun en enkelt skade til Joao Pereira der har været ude i 3 kampe. Han er ikke en vigtig del af truppen, så det bør ikke have nogen betydning.

OB nyheder

OB kommer til kampen uden Julius Eskesen der er ude med Brok. Han har spillet næsten samtlige kampe i år for OB så det må siges at være en vigtig mand der er ude. Derudover er Sayouba Mande ude, som har været skadet i 5 kampe med et brækket kæbeben.

Læs flere Superliga tips…

Hobro vs. Vejle

FC København – AGF

Horsens – FC Nordsjælland

FC Midtjylland – Brøndby

Reklame

SønderjyskE - OB odds og spilforslag