via EkstraBladet Rabatkoder

SønderjyskE – AC Horsens | Optakt og betting tips

27. juli 2018 19:00 Sydbank Park
SønderjyskE V AC Horsens
UTTTVV
Sidste 6 kampe
UVTVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

SønderjyskE tager hjemme i Haderslev imod Horsens fredag d. 27. juli kl. 19.00. Seneste hjemmekamp gav et nederlag mod AaB, så de lyseblå sønderjyder sulter efter at vise deres hjemmepublikum, at det var en svipser. Ingen tvivl om at den gule fare fra Horsens ikke har noget imod at kunne lure på kontraerne her og lade SønderjyskE styre spillet. Det tegner til at blive et meget tæt opgør. Begge klubber slap fra anden runde med et point, så de må være sultne efter flere.

Tilmeld dig NordicBet nu og få et gratis spil på 100 kr. i velkomstbonus til brug på Superligaen.

SønderjyskE var ellers kommet ind i en god stime i deres opvarmningskampe og havde vundet 3 i træk inden kampen mod AaB. Johan Absalonsen er vendt tilbage til det sønderjyske og fik plads i startelleveren i første kamp. Der var også plads til den nyindkøbte angriber Mart Lider. Han skal nok blive en vi får lov at se på måltavlen, når han først lige har vænnet sig til Superligaen. SønderjyskE har meldt ud, at de gerne vil købe mere ind, men at de lige ser markedet an.

Horsens tog i den grad fusen på de fleste ved at komme hjem fra løvens hule i København med alle tre points. Ganske vist lidt heldigt med et reddet straffespark mod slutningen. Men at se Bo Henriksens sejrsjubel var ikke til at tage fejl af. Det var en fjer i hatten, for Horsens er ikke et spilstyrende hold, og FCK tog mere og mere over i anden halvleg og havde fortjent bedre. Men som jeg påstår, er pointene lidt billigere her først på sæsonen, hvor de store hold skal tænke på Europa også.

Fire dage efter at have underskrevet en kontrakt med Horsen har Martin Pusic valgt at blive ophævet fra sin kontrakt. Han kunne ikke se sig selv spille i Danmark længere. Men han fik da lov at spille med i kampen mod FCK. Så kan han jo altid skrive på sit CV, at han er ubesejret i denne sæson.

Træner Bo Henriksen var naturligvis glad for sejren og roste sine spillere. Der er blevet skiftet meget ud i sommerpausen, så det har været den store opgave at få spillet de nye spillere, Matej Delac, Søren Reese og Sammy skytte ind på holdet.

Vores tip

Sønderjyske er ikke kendt for at lave mange mål og vil nok have fokus på at få point på tavlen. Horsens vil sikkert holde sig lidt tilbage og lure på kontraerne, så de vil sikkert ikke komme til at lave mere end et mål. Under 2,5 mål til at blive scoret er vores tip til denne kamp. Tippet giver fine odds 1,66 hos Betfair.

Få velkomstbonus og Kom igang med at bette på Superligaen her

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
SønderjyskE: 6
Uafgjort: 2
Horsens: 2

Seneste opgør i Haderslev endte 2-2. Så det er SønderjyskE, der har haft overtaget i deres møder.

SønderjyskE team nyheder

Intet nyt

Horsens team nyheder

Lasse Kryger døjer med en rygskade – muligvis klar

Jonas Borring – hovedskade

Matej Delac – lyskenskade

Reklame

SJE - ACH odds og spilforslag