via EkstraBladet Rabatkoder

SønderjyskE – Hobro | Bundprop eller midterplacering?

1. september 2018 16:00 Sydbank Park
SønderjyskE V Hobro IK
TVTTVU
Sidste 6 kampe
TTVUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 17:36

SønderjyskE - Hobro optakt

SønderjyskE tager hjemme i Haderslev imod Hobro i superligaen lørdag d. 1. september kl. 16.00. SønderjyskE ligger nummer 10 i den danske Superliga, mens Hobro ligger nummer 14. Det handler for begge klubber om at komme opad i tabellen. Taberen må gå et dystert efterår i møde.

Overvejer du at spille på Superligaen? Find din startbonus her!

Optakt og gratis betting tips

SønderjyskE bød mægtige FCK op til dans i Parken, men da det sidste fløjt lød, kunne de alle konstatere, at FCK løb med de tre points efter en 3-2 sejr. SønderjyskE chokerede alle i Parken ved at komme foran på hollænderen Mart Lieders mål. Han sparkede også et straffespark ved stillingen 3-1, som han ikke kunne sætte ind, men heldigvis kunne hans holdkammerat Søren Frederiksen skubbe returbolden i nettet. Så selvom sønderjyderne egentlig spillede en fin omgang fodbold, så var det FCK, som kendte deres besøgelsestid.

Nu kan sønderjyderne så kigge frem mod dagens modstander Hobro. Det er en af de kampe, der kan sætte kursen for resten af efteråret. Taber de den, kan det blive en grå og tung en af slagsen. Vinder man den, begynder det at ligne mere noget med at kigge opad i midterfeltet af superligaen. En kamp alene afgør det ikke, men den næste kamp er altid den vigtigste.

Hobro ligger i øjeblikket på den plads ingen vil have, nemlig bundpladsen i superligaen. Selvom Kirkevold er klar igen, så lykkedes det ikke at få lavet mål mod AGF. Her var AGF bare det skarpere på dagen, der gjorde udfaldet. Især den første scoring i kampen, der faldt efter en dødbold, må have gjort ondt på træneren, for det så forsvaret ikke så godt ud. Kirkevold og Sana havde flere gode forsøg, men det var bare en af de dage, hvor modstandernes målmand tog det hele.

Cheftræner Allan Kuhn var dog også en kende frustreret efter nederlaget til AGF. Hobro har nu lukket 2 mål ind i de sidste 7 kampe. Det lugter af bundplacering, men træneren er alligevel fortrøstningsfuld med den indstilling han ser sine spillere udøve på grønsværen. Derfor er kampen i Haderslev bare en af dem de ikke må tabe, hvis den smule af optimisme skal beholdes.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at den ender SønderjyskE vinder. SønderjyskE gjorde det godt i Parken, hvor der måske er kommet gang i deres hollandske angriber Mart Lieder. Hobro lukker normalt to mål ind. Tja, så må vinden vel blæse lidt i SønderjyskEs retning?

Få 100% bonus op til 1000 kr. med Betfair her 
1. Nye kunder 2. Promokode: ZSKW02. 3. Din konto skal registreres i Danmark. 4. Kun kort eller Paypal. 5. Gyldighed: 90 dage 6.  Cash Out spil tæller ikke med i gennemspilningskravet 7. Regler & vilkår gælder.

Seneste indbyrdes kampe.

SønderjyskE: 5
Uafgjorte: 2
Hobro: 3

Seneste opgør i Haderslev vandt SønderjyskE med 1-0

SønderjyskE nyheder

Mads Hvilsom – skadet

Hobro nyheder

Jacob Tjørnelund – skadet med forstuvet ankel.
Julian Kristoffersen – skadet med meniskskade – ude til medio september.

Reklame

SJE - HIK odds