via EkstraBladet Rabatkoder

SØNDERJYSKE – FC MIDTJYLLAND | Er de bange for ulve i Sønderjylland?

23. september 2018 12:00 Sydbank Park
SønderjyskE V FC Midtjylland

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
TTVTUV
Sidste 6 kampe
VVUVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 19. september 2018 @ 10:58

SønderjyskE – FC MIDTJYLLAND optakt

SønderjyskE tager hjemme på Sydbank Park i Haderslev imod FC Midtjylland. Efter den overraskende sikre sejr i Brøndby er stemningen høj hos SE’s fans og de vil gerne have mere af samme slags. Det bliver nu nok ikke så nemt, for FCM er stærkt spillende lige nu.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

SønderjyskE er et af de hold det kan være lidt svært at blive klog på. Deres resultater kan være som nat og dag, faktisk er det sjældent at de har to ens resultater i træk. Den seneste 4-2 sejr i Brøndby blev skabt med et enormt hårdt arbejde, der effektivt spolerede Brøndbys opspil. SE var samtidig uhyre effektive på kontra og sejren var fuldt fortjent.
Marcel Rømer skal nu forsøge at bryde tendensen og skabe to ens resultater i streg. En sejr i dette opgør vil unægtelig give holdet moral i kampen for at holde afstand til bunden. Hvordan han skal gøre det er ikke så åbenlyst, men det er ikke statistikken han skal bruge som motiverende faktor.

FC Midtjylland er kommet sig over skuffelsen fra Europa League kvalifikationen. De spillede deres bedste kamp i Superligaen i denne sæson, da de slog FCK med 3-1 på hjemmebane. Nu hvor de kan koncentrere dem om den hjemlige liga må det forventes at de stepper op og for alvor viser hvor de står.

På udebane er det ikke gået så godt endnu for FCM. Det er blot blevet en enkelt sejr og der er derfor et stort forbedringspotentiale her. En spiller der kan hjælpe FCM på vej er Paul Onuachu. Han scorede, efter 6 målløse kampe, mod FCK og kommer måske i gang nu. Han mener selv, at den megen snak om klubskifte i sommer gjorde ham ukoncentreret. Nu er transfervinduet lukket, så koncentrationen kan igen fokuseres på spillet på banen.

Vores tip

Vores tip er spil på udesejr i denne kamp. Med al respekt for SønderjyskE, så er FC Midtjylland en klasse bedre og der vil kunne ses. Med fuld fokus på ligaen og hjemmeholdets svingende præstationer, er det ikke oplagt at SE skal overraske imod topholdet. Statistisk set er det sandsynligt at SønderjyskE scorer, men der er mål i FCM og de bør kunne tage alle tre point med hjem.

Få 1.000 kr. startbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

SønderjyskE har bare to sejre i de seneste 10 opgør med FCM. I de 10 kampe er det kun sket to gange, at det kun er det ene hold der har scoret.

SØNDERJYSKE: 8
Uafgjort: 8
FC MIDTJYLLAND: 17

SØNDERJYSKE nyheder

Der er ikke meldinger om skader efter sidste kamp.

FC MIDTJYLLAND nyheder

Der er ikke meldinger om skader efter sidste kamp.

Opdateres op til kampen.

Reklame

SønderjyskE - FC Midtjylland odds og spilforslag