via EkstraBladet Rabatkoder

SønderjyskE – AGF betting tips og optakt

22. maj 2018 19:00 Sydbank Park
SønderjyskE V AGF
UTVVTU
Sidste 6 kampe
UVVVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

SønderjyskE - AGF Betting Tips

SønderjyskE møder AGF hjemme på Haderslev Stadion lørdag d. 22. maj kl. 19.00. Det er anden semifinale om en Europa League plads. Her møder man hinanden hjemme og ude. Den første kamp blev spillet den 19. maj i Århus. Ingen tvivl om at det for begge hold vil være en fjer i hatten at kunne spille ude i Europa efter sommerpausen. Det er en godbid ingen af disse to mandskaber vil give fra sig frivilligt. Det giver også lidt opmærksomhed på andet end guldkampen i den danske Superliga, som nok skal tage sin del af overskrifterne. Den samlede vinder af denne semifinale skal møde nr. 4 fra mesterskabsspillet på udebane om pladsen til Europa League.

Optakt og gratis betting tips

Det kommer i hvert fald til at betyde en del for sommerens transfermarked, for det hold, som kommer ud i Europa. Det må give træneren lidt flere kroner at købe ind for i slikbutikken. SønderjyskE har netop hentet en hollandsk angriber som afløser for Uhre. Han har naturligvis ikke lov til at være med endnu. Da min deadline er før første kamp er spillet, må I bære over med min lidt løsere gennemgang af spillere der kan være skadede eller i karantæne.

Jeg formoder, at SønderjyskE har gjort en god figur i den første kamp og stadig er med, hvis de kan score et mål eller to i Århus. Det er altid svært at være udehold i Haderslev, så AGF skal håbe på, de er effektive hjemme, så de ikke skal ud og jagte et resultat her, hvor man skal hente to mål. For så bliver det svært.

David Nielsen udtrykker i hvert fald sin tilfredshed med at være nået så langt med AGF og med 2000 århusianere i Odense, var det også en flot markering af, at der måske er ved at ske et skifte med AGF netop nu. AGF satser også på at slå sæsonrekorden hvad angår tilskuere til kampen hjemme på lørdag (det er første kamp i semifinalen).

AGF har forlænget kontrakten med Kasper Junker tre år mere. Den 24-årige angriber har lavet 13 mål i sine 59 kampe for AGF. Mod OB måtte AGF undvære Tobias Sana og Mustafa Amini. Hvorvidt de når at blive deres skader kvit vides ikke i skrivende stund, men i mine øjne er de svære at undvære. Sana har scoret 9 mål i denne sæson, hvor Amini kun har stået for én kasse i denne sæson. Sidstnævnte har gode spillemæssige kvaliteter, lige indtil han når modstandernes straffesparksfelt. Så er det som om han lige mangler den sidst koldblodighed til at blive rigtig giftig. Jeg har set flere kampe, hvor han får gode muligheder, men han rammes i den grad af gummiben i de afgørende momenter.

Vores tip

Under 2,5 mål

Det bliver en kamp, hvor begge hold kender betingelserne for de 90 min. Det hold som har overtaget med fra første kamp, vil stille sig lidt tilbage og lade de andre komme frem over isen og dumme sig. Det er ulig meget nemmere at lægge sin taktik efter dette og derfor bliver det en målfattig omgang i Haderslev med under 2,5 mål. Hvis målene kommer, vil det være mod slutningen, hvor trætheden sætter ind. Derfor kan det stadig gå hen og blive en uhyre interessant kamp.

Seneste indbyrdes kampe

De sidste 10 opgør mellem de to hold ser således ud:

  • SønderjyskE: 5
  • Uafgjort: 3
  • AGF: 2

Seneste kamp i SønderjyskE endte med en 3-0 sejr til SønderjyskE (19.2.2018)

SønderjyskE nyheder

Sønderjyderne har forlænget med veteranen Anders Egholm et halvt år mere. Sarkari Mattila er ude med skade. Marc Pedersen og Marcel Rømer afsoner karantæner i den første kamp i Århus, så de burde være klar her.

AGF nyheder

AGF håber at få nogle af deres skadede spillere klar, men det er endnu uvist om det lykkes for Frederik Møller, Tobias Sana og Mustafa Amini.