via EkstraBladet Rabatkoder

SønderjyskE – AaB optakt og betting tips

13. juli 2018 20:15 Sydbank Park
SønderjyskE V AaB
TTTVVT
Sidste 6 kampe
TVVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

SønderjyskE åbner Superligasæsonen hjemme mod AaB fredag d. 13. juli klokken 20.15. Det gælder om at få samlet points sammen, så man kan komme med i den øverste halvdel for begge dagens hold, hvor især AaB næppe kan være tilfreds med sidste sæson.

Sønderjyske har hentet en ny angriber ind fra Holland. Mart Lieder har fået en god start i klubben med mål her i træningskampene. Det bliver spændende at se, om han kan sætte en skræk i forsvarerne her i Superligaen. Til at hjælpe sig med at falde til har klubben allerede en hollænder Kees Luijckx. Ellers er det de rutinerede Anders Egholm og Niki Zimling, der med deres rutine skal holde de unge til ilden i kampene.

Holdet er kommet godt fra land med fine resultater i træningskampene med sejre over bl.a. Esbjerg og FC Midtjylland.

AaB er kommet noget mere slingrende i gang med kun en sejr i træningskampene og det var mod Randers. Morten Wieghorst får et stort arbejde med at få holdet til at spille mere stabilt end i sidste sæson, hvor de den ene dag kunne slå et tophold, for ugen efter at tabe til et bundhold. Holdet har ansat Thomas Bælum som direktør i klubben og det bliver spændende at se om han kan tilføre nordjyderne noget.

Frederik Børsting har forlænget sin kontrakt med AaB og han vil kæmpe for sin backplads. AaB sluttede sidste sæson stærkt af med en 1-1 i Brøndby og de burde kunne tage det med ind i den nye sæson. Men SønderjyskE er et svært sted at få point med hjem fra, så alt tyder på et meget lige opgør her.

Vores tip

Jeg tror, at angriberne lige skal i rigtig form her efter sommerferien, så forsvarerne vil have overtaget i kampen – derfor hælder jeg til at kampen kommer til at ende under 2,5 mål. Sidste opgør havde kun et mål og det kan sagtens ske igen. Unibet giver odds 1,80 på det spil.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste 10 møder imellem de to klubber fordeler sig følgende:
4 Sejre til SønderjyskE, 2 uafgjorte og 4 sejre til AaB. Så helt lige i det styrkeforhold. Seneste kamp vandt AaB i Haderslev med 0-1. Det var i marts måned.

SønderjyskE nyheder

Sakari Mattila skadet, ukendt varighed.

AaB nyheder

Marco Harbo Ramkilde fodskade – tvivlsom.
Patrick Kristensen skadet, ukendt varighed.

Reklame

SønderjyskE -AaB odds og spilforslag