via EkstraBladet Rabatkoder

Slavia Prag – FCK | Løvejagt ved Donau

8. november 2018 21:00 Eden Arena
Slavia Prag V FC København
VVVVTT
Sidste 6 kampe
TVTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 2. november 2018 @ 17:38

Slavia Prag - FCK optakt

Slavia Prag tager hjemme imod FCK søndag d. 8. november kl. 21.00. Slavia Prag ligger nummer 1 i den tjekkiske liga, mens FCK ligger nummer 2. Slavia vandt med 1-0 i Parken i sidste runde af Europa League.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Der var dækket op til fest i Parken i sidste runde, men det endte med en fuser, hvor gæsterne fra Prag trak sig ud med en sejr. Det gode ved turneringsmønsteret her er, at revanchen venter lige om hjørnet. FCK kan ikke tillade sig andet end en sejr for at kunne rykke for Slavia. Det bliver ikke et nemt opgør, for Slavia kan stille sig tilbage og vente på, at FCK vil komme frem over isen.

FCK er inde i en god rytme spillemæssigt. De producerer mange chancer, og der er flow i spillet. De kreative kræfter med Ankersen, Falk og Skov skal nok finde ud af at servere chancer på samlebånd for N´Doye og de øvrige sultne løver i front.

Slavia Prag er også inde i en positiv stime med sejre overalt. De topper samtidig ligaen i deres hjemland. Det lykkedes for dem med snuhed og lidt held at kunne rejse hjem fra Parken med brede smil og tre point. De kan næsten sikre sig en plads i næste runde med en sejr her. I Slavias trup finder vi Van Buren, der er angriber med en fortid i Esbjerg i Danmark, hvor han også spillede tre kampe i Europa League.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen får over 2,5 mål. FCK skal frem og lave mål for at have chancen for at komme videre fra gruppespillet. Ved en hurtig scoring, vil Slavia være tvunget til at komme fremad også. Så jeg tror på en livlig kamp med mange mål.

FCK vinder til odds 20.00 hos Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Slavia Prag: 1
Uafgjorte: 0
FCK: 0

Opgøret i København endte med en sejr til Slavia Prag på 1-0.

Slavia Prag nyheder

Lukas Pokorny – lægskade
Mick Van Buren – brækket ben
Stanislav Tecl – knæskade
Marko Alvir – skadet

FCK nyheder

Michael Lüftner – skadet

Reklame

Slavia Prag - FCK odds og spilforslag