via EkstraBladet Rabatkoder

Silkeborg – Thisted FC | Betting tips og optakt

29. juli 2018 13:45 JYSK Park
Silkeborg V Thisted
TTVVVT
Sidste 6 kampe
TUTUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Silkeborg – Thisted FC Betting Tips

Denne sæsonåbner byder på sidste års Superliga nedrykker Silkeborg og 8. pladsen fra sidste år Thisted FC. Silkeborg skal forsøge at kæmpe sig tilbage i Superligaen imens at Thisted FC skal forsøge at ende højere end sidste sæson. De to møder hinanden i Silkeborg søndag eftermiddag.

1.000 kr i velkomstbonus. Læs mere og tilmeld dig Betfair her.

Optakt og gratis betting tips

Silkeborg kommer formentlig ind til denne sæson med en følelse af skuffelse. De endte med at rykke ned efter at de faldt igennem i nedrykningsspillet, pga. en rigtig dårlig sidste del af sæsonen. De skal i denne sæson forsøge at kæmpe sig tilbage til Superligaen, da deres spillermateriale burde række til mere end 1. Divisionen. De kommer ind til denne sæson med lidt medvind efter at have vundet venskabskampe mod Superligaklubberne AaB, Vendsyssel og Randers FC.

Besøg vores Betfair bonus side og find betting tilbud

Thisted FC endte sidste sæson med 40 point på 8. pladsen, men på trods af dette endte de kun med 6 point mere end Brabrand der endte med at rykke ned. Thisted endte sæsonen på forfærdelig vis og fik kun ét point i deres sidste 5 kampe. Deres mål i denne sæson må være at komme væk fra bunden og ende i midten af tabellen. Jeg tror, dette er meget realistisk, da de egentlig til tider viste fint spil sidste år, men en dårlig hjemmebane og en skidt sidste del af sæsonen ødelagde deres sæson.

Thisted er en af de få hold der faktisk spiller bedre ude end hjemme og sidste år hentede de 24 point på udebane mens de kun hentede 16 point på hjemmebane.

De to mandskabers sidste indbyrdes kamp var i en venskabs kamp i 2010, så det er svært at få et billede af denne match-up.

Vores tip

Silkeborg vinder. Silkeborg kommer ind i denne sæson med det ene mål at rykke op. Hvis det ikke sker, må sæsonen føles som en fiasko. Thisted FC skal forsøge at holde sig i 1. divisionen næste sæson, og meget kunne tyde på at de ikke har de største ambitioner for sæsonen. Silkeborg har en rigtig fin trup, som umiddelbart har niveau til mere end 1. division, og på papiret har de et langt bedre mandskab end Thisted FC. Derfor mener jeg at kampen ender til Silkeborgs fordel, hvilket kan findes til odds 1,46 hos Betsafe

Seneste indbyrdes kampe

Silkeborg – 1
Uafgjort –3
FC Roskilde – 1
Den seneste kamp blev spillet 30.01.2010 hvor kampen endte 2-2 i en venskabskamp.
Man kan ikke sige meget ud fra disse opgør, og det bør ikke have en indflydelse på hvordan de to hold kommer til at spille på dagen.

Reklame

SIF - THI odds og spilforslag