via EkstraBladet Rabatkoder

Silkeborg – HB Køge betting tips og optakt

12. august 2018 13:45 JYSK Park
Silkeborg V HB Køge
VTUTTV
Sidste 6 kampe
VVVUUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Silkeborg – HB Køge optakt

Denne 3. runde af den danske 1. division, byder på en vaskeægte topkamp mellem Silkeborg og HB Køge. Silkeborg og HB Køge skal ud og vise at de er det bedre hold i oprykningskampen. Kampen kan blive en tidlig indikator på hvilket af de to hold, kommer til at spille med helt oppe.

Find velkomstbonus og bet her!

Optakt og gratis betting tips

Silkeborg blev før sæsonen anset for at være de største favoritter til at rykke tilbage op i Superligaen, eftersom de på meget uheldig vis rykkede ned sidste sæson. De har dog fået en rigtig dårlig start på sæsonen, hvor det kun er blevet til et enkelt point. Der er ingen tvivl om at de formentlig har det stærkeste mandskab i ligaen og at de nok skal finde sig selv igen, men det er vigtigt for dem at de kommer i gang. Silkeborg er et fint hjemmehold og har desuden vundet de seneste to kampe hvor de to hold har mødt hinanden. Silkeborg skal have fundet deres rette niveau, og denne kamp ville være et perfekt tidspunkt at gøre det på.

Læs vores tip til kampen

HB Køge har tilgengæld fået en fantastisk start på sæsonen, og er det eneste hold i ligaen der har 6 point. De fik en let 5-2 sejr over FC Roskilde, men fik derefter en meget imponerende 1-0 sejr over Viborg FF. I sidste sæson var de blot 4 point fra at spille med om oprykning, så i denne sæson må målet klart være at rykke op. Efter min mening har de spiller materialet til det, og de har i hvertfald fået en rigtig fin start på deres mission. HB Køge er et rigtig godt udehold og fik blot 2 point mindre på udebane end hjemme i sidste sæson.

De to hold virker meget tæt på hinanden niveaumæssigt. Silkeborg skal ud og have gang i sæsonen og HB Køge skal se om de kan fortsætte deres imponerende start. Deres indbyrdes historik viser at de to hold er meget lige, hvilket også kunne være resultatet af søndagens kamp. Det kunne godt tænkes at de to hold vil stille sig tilfredse med et enkelt point.

Vores tip

Silkeborg har en del at vise i denne kamp, da der nok vil komme en del tvivl på deres evner hvis de ender med at tabe kampen. Jeg er af den overbevisning at begge hold vil stille sig tilfredse med et uafgjort resultat, derfor ser jeg at kampen ender uafgjort.

Få op til 1.000 kr. i velkomstbonus med Bwin

Seneste indbyrdes kampe

Silkeborg – 1
Uafgjort –2
HB Køge – 2

De to holds historik viser et klart billede af at de to hold er meget lige og at der generelt bliver scoret meget få mål i deres kampe.

Silkeborg nyheder

Ingen skader

HB Køge nyheder

Ingen skader

Ingen af holdene har nogle officielle skader til denne kamp.

Reklame

SIF - HKB odds