via EkstraBladet Rabatkoder

Shakhtar Donetsk – Manchester City | Vigtigt opgør for begge parter

23. oktober 2018 21:00 Metalist Stadium
Shakhtar Donetsk V Manchester City
VUUVVU
Sidste 6 kampe
VUVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 23. oktober 2018 @ 9:52

Shakhtar Donetsk - Manchester City optakt

Manchester City rejser til Ukraine denne tirsdag for at mødes med Shaktar Donetsk i dette Champions League opgør. De engelske mestre har ikke haft den aller bedste start på denne sæson med kun 3 point indtil videre. Et nederlag i denne kamp kan blive fatalt for den engelske storklub.

Læs vores tip

Shaktar Donetsk er ligeledes desperate efter point efter kun 2 point i to kampe. Begge hold foretrækker det offensive, angribende spil, så vi forventer et åbent og lige-op-og-hårdt opgør i Ukraine.

Manchester City led et uforventet nederlag til Lyon på hjemmebane i første kamp i ligaen, og det var da også en lidt for tæt kamp mod Hoffenheim fra deres side. City ligger lige nu på 2. pladsen i gruppen, så de har ikke råd til at misse flere point, hvis de går efter at vinde gruppen.

Vores tip

Manchester City har underpræsteret i Europa indtitl videre, hvilket kunne påvirke deres optimisme inden kampen. Når det er sagt, så har de stadig et hold spækket med talent, og kampen her er en de bare skal vinde. Derfor spiller vi på en sejr til Manchester City med over 2.5 mål scoret.

Bwin tilbud: Spil på CL og få 5 x 25kr. i freebets!

Seneste indbyrdes kampe

De to hold stod også overfor hinanden sidste sæson. Her vandt Manchester City det første opgør 2-0 på hjemmebane. Returkampen vandt Shakhtar Donetsk 2-1, men på dette tidspunkt var Manchester City sikret at gå videre, da de allerede havde vundet gruppen.

Det betyder dog stadig, at vi her kan forvente et opgør, der kan gå begge veje.

Shakhtar Donetsk nyheder

Angriberen Taison er tvivlsom op til kampen.

Manchester City nyheder

Kevin de Bruyne er klar igen efter hans skade. En kæmpe lettelse for Manchester City op til kampen. Kyle Walker missede weekendkampens, men forventes i startopstillinge mod Donetsk.

Ilkay Gundogan, Danilo og Claudio Bravo er alle ude med skader.

Læs flere Champions League tips her…

Dortmund vs. Atletico Madrid

Roma vs. CSKA Moskva

Liverpool vs. Røde Stjerne

Reklame

Manchester City - Shakhtar Donetsk