via EkstraBladet Rabatkoder

Shakhtar Donetsk – Lyon | Lyon imod odds i Ukraine!

12. december 2018 21:00 Metalist Stadium
Shakhtar Donetsk V Lyon
VUVUVT
Sidste 6 kampe
TUUVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 11. december 2018 @ 12:12

Shakhtar Donetsk - Lyon optakt

Når Lyon i det kommende opgør med Shakhtar Donetsk gæster Metalist, kommer det med garanti til at blive en kamp der er værd at lægge i kalenderen. Lyon har nemlig desperat brug for at tage point, hvis de skal have en chance for at indhente City, der forventes at tage endnu en sejr imod Hoffenheim. Det ser dog ikke ud til at Lyon kommer sovende til en sejr imod Shakhtar. Faktisk går Lyon ind i arenaen med oddsene imod sig.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

De to hold har ikke haft fornøjelsen af alt for mange møder tidligere, og har faktisk kun spillet en enkelt gang før – en kamp som endte uafgjort med 2 mål på hver side af linjen. Det bliver interessant at se om Lyon får skabt sig de nødvendige muligheder for at få lukket kampen, eller om Shakhtar formår at vise deres værd igen imod franskmændene.

Vores tip

Alt tyder på en særdeles lige kamp i dette tilfælde, men jeg tror absolut ikke at det er urealistisk at shakhtar vinder med 1 mål over Lyon. Begge hold formåede faktisk at levere genial fodbold i sidste opgør, hvor der absolut ikke manglede mål. 3-2 vil være et fornuftigt bud på et realistisk sats.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

De seneste gange de to hold har dystet, har det kun en enkelt gang båret frugt for Lyon. Med to uafgjorte kan det tyde på, at statistikken ikke er helt stå stærk som Lyon tør håbe på. Og i det næste opgør, kommer Shakhtar til at stå på hjemmebane – med muligheden for at kræve 2. pladsen i Gruppe F. Motivationen er høj for begge sider, så vi kan forvente et brag af en kamp!

Shakhtar Donetsk nyheder

Vi kan forvente at se nogenlunde samme niveau som i tidligere kamp. Der er ikke kommet nogle nævneværdige skader, så det forventes at truppen kan fungere som tidligere.

Lyon nyheder

Tanguy Ndombele har fået masser af spilletid for Lyon, og hvorvidt dette udspringer fra at han er en dygtig spiller, eller fra at Manchester City i øjeblikket gør kur til ham vides ikke. Det forventes dog at se ham i flere og flere startopstillinger fremover.

Se flere aktuelle Champions League tips her…

Viktoria Plzen – Roma

Real Madrid – CSKA Moskva

Benfica – AEK Athen

Manchester City – Hoffenheim

Ajax – FC Bayern

Young Boys – Juventus

Valencia – Manchester United

Reklame

Shakhtar Donetsk vs Lyon odds og spilforslag