via EkstraBladet Rabatkoder

Serbien – Schweiz betting tips og optakt

22. juni 2018 20:00 Kaliningrad Stadion
Serbien V Schweiz
VVTVTV
Sidste 6 kampe
UVUVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Serbien - Schweiz optakt

Kaliningrad Stadion: Kapacitet 35,000

De europæiske nationer Serbien og Schweiz mødes på Kaliningrad Stadion den 22. juni i anden spillerunde i gruppe E ved FIFA World Cup.

Begge nationer vil kæmpe for den kvalificerede andenplads efter gruppefavoritterne Brasilien, og ingen af ​​dem har råd til at tabe denne kamp. Costa Rica er den sidste nation i gruppen, og de er også i stand til at overraske. Derfor forventer vi en meget attraktiv kamp om andenpladsen i gruppe E.

Serbien formåede ikke at kvalificere sig til Brasilien i 2014, og de røg ud allerede i gruppespillet i 2010. De vil være ivrige efter at forbedre deres tidligere præstationer, og meget vil afhænge af spillere som Nemanja Matic, Branislav Ivanovic, Aleksandar Kolarov og Dusan Tadic med erfaring.

Den østeuropæiske nation sluttede foran nationer som Wales og Irland og vandt dermed deres kvalifikationsgruppe. I deres seneste venskabskampe tog de en sejr over Nigeria, mens de tabte mod Marokko.

Schweizerne ligger i øjeblikket på en sjetteplads på FIFAs rangliste, så på papiret er de bestemt favoritter mod serbere, som indtager en plads som nr. 35. Dette bliver deres fjerde VM i træk, og i to af deres seneste tre forsøg er de gået videre til knockoutrunderne.

Alpenationen imponerede i deres kvalifikationskampagne og sluttede efter Portugal på grund af målforskel. De måtte slå Nordirland i playoffkampe, før de kunne booke billetter til Rusland.

I de seneste venskabskampe har Schweiz hentet sejre over Panama og Grækenland.

Vores tip

Schweiz indtræder banen med 1 point i baggagen efter at have spillet en overraskende uafgjort mod Brasilien i søndags.

Serbien scorede 3 point i opgøret mod Costa Rica, hvor de vandt 1-0 i deres første kamp i gruppespillet. Denne kamp er altså afgørende for begge nationer, og vi forventer her et hårdt opgør.

Vores bedste tip er, at Schweiz vinder og henter alle 3 point i en målfattig kamp hvor der scores under 1,5 mål.

Seneste indbyrdes kampe

Det serbiske landshold, der kun har eksisteret i de sidste 12 år, har aldrig spillet mod deres schweiziske kolleger før.

Serbien nyheder

Matic vil helt sikkert være stjernespilleren for Serbien. Kolarov og Ivanovic vil være to erfarne krumtapper i forsvaret, mens Fulham-udlejede Aleksandar Mitrovic er den mest fremtrædende målskytte på holdet. Lazio-svenden Sergej Milinkovic-Savic har også potentialet til at gøre en forskel for serberne.

Schweiz nyheder

Granit Xhaka og Xherdan Shaqiri er stjernespillerne for schweizerne. Edimilson Fernandes (West Ham United), Manuel Akanji (Borussia Dortmund), Haris Seferovic (Benfica) og Josip Drmic (Borussia Mönchengladbach) er andre navne, der vil kunne imponere i Rusland.