via EkstraBladet Rabatkoder

Serbien – Brasilien betting tips og optakt

27. juni 2018 20:00 Spartak Stadion
Serbien V Brasilien
TVVTVT
Sidste 6 kampe
VUVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Serbien - Brasilien optakt og gratis betting tips

Optakt og gratis betting tips

Serbien og Brasilien har alt at kæmpe for i dette opgør. Serbien skal bruge en sejr mens Brasilien kan nøjes med aufgjort for at komme videre til 1/8-delsfinalen.

Serbien vandt den ventede sejr over Costa Rica i deres første kamp, men det hold hårdt og krævede et flot frisparksmål sat ind af Aleksandar Kolarov. Sejren kunne have blevet noget større, men Navas stod en stor kamp i målet for Costa Rica.

Skal Serbien vinde denne kamp kræver det, at der kommer større skarphed i angrebet. I kvalifikationen scorede holdet en del mål, de fleste på kontra efter fejl fra modstanderen, og det er det de skal bruge her. Spillere som Mitrovic, Kolarov og Matic skal være skarpe og klar til at slå til på de chancer der vil opstå.

Brasilien har langt fra imponeret i denne slutrunde. Det er som om, at forventningernes pres tynger holdet og forkramper deres spil. Især ser det ud til at angriberne er bange for at svigte og anstrenger sig for meget. Det har resulteret i et hav af brændte chancer ikke mindst i kampen mod Costa Rica. Her sto Brasilien på kanten af katastrofen idet det stadig stod 0-0 efter 90 minutter. Med to mål i overtiden reddede de æren og forløsningen var så stor for Neymar at han brød hulkende sammen på banen efter kampen. Så stort er presset.

VAR spillede også en stor rolle denne gang, da Neymar fortjent fik annulleret et straffespark og samtidig reddede sig et gult kort. Trist at en så genial fodboldspiller konstant kaster sig rundt på banen i et forsøg på at skaffe sig en ufortjent fordel. Når han bliver på benene er han en konstant trussel for enhver modstander.

I denne kamp må det forventes, at Brasilien kommer til at lægge et stort pres på Serbien. Dels fordi de gerne vil vinde gruppen men også for at vise deres passionerede fans at de stadig kan regne med dem. For træner Tite gælder det om at få spillerne til at tage det roligt og ikke forcere for meget. Lykkes det vil målene helt sikkert også komme. Serbien skal være klar i forsvaret fra første fløjt. De skal spille med tålmodighed og lure på chancen når Brasilien smider bolden væk. Kontrachancerne skal nok komme.

Vores tip

Vores tip til dette opgør bliver sejr til Brasilien (handicap 0-1) set til odds 1.94. Brasilien rummer så store kvaliteter at de ikke bør få problemer med at vinde over serbien. Derees største modstander er deres egne forventninger og dem må der være kommet en smule styr på efter sejren over Costa Rica. Omvendt må serbernes nederlag til Schweiz have en vis negativ effekt på deres tro på egne evner. Spiller Brasilien en fornuftig kamp vinder de let med et par overskydende mål.

Seneste indbyrdes kampe

Serbien og Brasilien spillede en venskabskamp i 2014 i Sao Paolo, en kamp som Brasilien vandt på et mål af Fred.

Serbien nyheder

Aleksandar Mitrovic har ingen skadesproblemer at slås med op til kampen.

Brasilien nyheder

Tite må igen se bort fra Danilo. Forsvarsspilleren fra Manchester City døjer med en hofteskade. Kantspilleren fra Juventus Douglas Costa er ligeledes ude med en forstrækning.

Reklame

Serbien - Brasilien odds og spilforslag